Prodej rodinného domu, Medlov, 238 m2 (ID: 2334310)

Medlov

13 273 306 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 63 257 Kč /za měsíc

(+ provize včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Medlově

Informace k domu

Nabízíme Vám jedinečnou možnost změnit svůj životní styl a stát se majitelem tohoto úžasného domu v části obce Medlov, okres Brno-venkov. Dům je ve fázi před dokončením, nemovitost nabízí dispozici 4+kk, s rozlohou zastavěné plochy 154 m² a užitnou plochou 238 m², kde budete mít dostatek prostoru pro všechny své nápady a plány. Když se Vám bude chtít odpočívat na čerstvém vzduchu, můžete si vyrazit na terasu o rozloze 32 m², která je skvělým místem na relaxaci. Aby toho nebylo málo, k dispozici je i prostorná garáž o rozloze 36 m², kde budete mít dostatek místa na dvě auta.

Dům je dvoupodlažní a skládá se z přízemí a 1NP.

Užitná plocha v přízemí:

Obývací pokoj s kuchyní 49,9 m2, pracovna 11,9 m2, chodba 7,8 m2, technická místnost 4 m2, koupelna 3,2 m2, zádveří 8 m2 a dvojgaráž 36,3 m2.

Užitná plocha v 1NP:

Ložnice 19,8 m2, pokoj 17,5 m2, pokoj 20,3 m2, hala 18,9 m2, koupelna, 9,4 m2, WC 2,2 m2.

Dům má vchodové dveře, garážová vrata a okna, je zde nachystaná elektroinstalace na podlahové vytápění, klimatizaci, solární panely, fotovoltaiku, tepelné čerpadlo, bezpečnostní systém, elektrické rolety, kamery, internet, jsou zde veškeré zásuvky a vypínače, vodoinstalace a odpady. V obývacím pokoji je nachystána příprava pro vybudování krbu, kde můžete trávit krásné chvíle s rodinou. Dům je zateplen a je možné ho po domluvě dokončit na přání budoucího majitele. Dokončit se může elektrické podlahové vytápění, betonová podlaha a izolace, dveře, zárubně, kliky, zámky, vnitřní malování, obklad a dlažba obou koupelen, umyvadla, WC, baterie, vana, sprchové kouty, zábradlí na vnitřní schody a terasu bez výplně (vše ve standardu, rozpočet je započítán v kupní ceně). V ceně není položení podlahy a fasádní barva, kupní cena se může lišit dle domluvy na dokončení. Městys Medlov se nachází 24 minut od Brna, 10 minut od Židlochovic, 9 minut od Pohořelic a 12 minut od Rajhradu. V Medlově se nachází Základní škola, školka a potraviny. Tento rodinný dům je opravdu úžasný, ale to musíte vidět na vlastní oči! V případě zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat, ale pozor, s tímto domem přichází riziko – okamžitě se zamilujete do jeho krásy a budete se chtít stát jeho novým majitelem!

Parametry domu

Cena
13 273 306 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize včetně právního servisu
Aktualizováno
22. 10. 2024
Adresa
Medlov
ID
23807
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
238 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
154 m2
Plocha nemovitosti
608 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Dlážděná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Terasa
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michala Hvězdová

Michala Hvězdová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Medlově (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti