Prodej bytu 3+1, Přelouč, Tůmy Přeloučského, 65 m2 (ID: 2334454)

Tůmy Přeloučského

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prověřené firmy v Přelouči

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji světlý byt 3+1, plochy cca 65 m2, v ulici Tůmy Přeloučského v Přelouči. Byt se nachází ve třetím podlaží panelového domu s výtahem a sestává se ze tří samostatných a neprůchozích pokojů, prostorné kuchyně, koupelny s vanou a samostatnou toaletou. Velkou výhodou je velká chodba s místem na vestavné skříně. Byt je v udržovaném, leč původním stavu, takže rozsáhlá rekonstrukce se přímo nabízí. Vše si tak můžete udělat podle vlastního vkusu a svých potřeb. Okna bytu směřují na sever a jih, z obývacího pokoje se vchází přímo na balkon orientovaný rovněž k jihu.
Byt je napojený na veškeré inženýrské sítě, plyn využijete pouze k vaření a vytápění je zajištěno dálkově. Dům je v dobrém technickém stavu a výhodu je výtah, přestože je do bytu jen pár pater. K jednotce náleží sklepní koje v suterénu budovy. Parkování auta na ulici, pár kroků, hned vedle domu.
Dům stojí pár kousek od centra Přelouče, v lokalitě s výbornou občanskou vybaveností a zároveň v klidu menšího města. Byt je vhodný buď jako zajímavá investice, nebo pro přetvoření dle vlastních představ nového majitele.
Pokud Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mne kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
22. 10. 2024
Adresa
Tůmy Přeloučského
ID
2239
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
65 m2
Patro
2. z 8
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
180 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Voda
Vodovod
Balkon
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Michal Kučera

Ing. Michal Kučera

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Přelouči?