Prodej rodinného domu, Dobřichovice, Raisova, 122 m2

Raisova, Dobřichovice

14 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 009 Kč /za měsíc

(vč. provize RK a právních služeb)

Prověřené firmy v Dobřichovicích

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji prvorepublikový rodinný dům s moc pěknou zahradou v rezidenční části Dobřichovic, ul. Raisova 247. Výborné umístění v lukrativní části Dobřichovic v blízkosti parku, centra města a Berounky.

Jedná se o zděnou stavbu původně z roku 1926, která prošla v posledních cca 10 letech postupně rekonstrukcemi za současného zachování množství původních prvků. Okna, dveře a podlahy jsou dřevěné, vyměněná krytina, okapy, nové štuky, atd. Nové jsou všechny rozvody vč. elektřiny. Vytápění centrální krbovými kamny, ohřev teplé vody boilerem.
Dispozičně dům zahrnuje ve zvýšeném přízemí vstupní zádveří, obývací pokoj s kuchyňským koutem, pokoj a chodbu se schodištěm. V podkroví se nachází chodba s koupenou a dvě ložnice. Dále je stavba částečně podsklepena praktickým sklepem. Do domu je přivedena elektřina, městský vodovod a kanalizace, možnost připojení k plynu v přilehlé komunikaci.

Velmi příjemný pozemek o výměře 704 m2 se zahradou, které dominuje vzrostlý ořešák. Zahrada disponuje velkou mírou soukromí. Parkování možné na vlastním pozemku. K dispozici je dále praktický sklad/dílna se zastřešeným venkovním posezením.

Ve městě Dobřichovice na řece Berounce ve vzdálenosti cca 10 km jihozápadně od okraje Prahy je k dispozici kompletní občanská vybavenost jako pošta, škola, školka, zdravotní služby, lékárna, sportoviště, dětská herna, sokol, bazén, několik restaurací, knihovna aj. Nákupní možnosti kromě prodejen Lidl a Billa zahrnují bioobchody, farmářské trhy, aj. Město má perfektní dostupnost Prahy díky frekventovaným vlakovým spojům (Hlavní nádraží 30 minut).
Nádherná okolní krajina na obou březích řeky Berounky, která je tvořena hřebeny Brd a masivem Českého krasu, prostě místo kde chce žít.

Do doby zpracování štítku PENB uvádíme nejhorší třídu „G“.

Tuto nemovitost vřele doporučuji zájemcům, kteří hledají nemovitost k rozvinutí potenciálu stávajícího domu a jeho atraktivního umístění v žádané lokalitě.

Srdečně Vás zvu na prohlídku.

Parametry domu

Cena
14 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize RK a právních služeb
Aktualizováno
30. 5. 2024
Adresa
Raisova, Dobřichovice
ID
886051
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
122 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
122 m2
Plocha nemovitosti
704 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Ondřej Pravdivý REALITY

nám. Krále Jiřího z Poděbrad 626, Řevnice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Ondřej Pravdivý

Ing. Ondřej Pravdivý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobřichovicích?

Podobné nemovitosti