Prodej rodinného domu, Bystřice pod Hostýnem - Sovadina, 120 m2

Bystřice pod Hostýnem, Sovadina

4 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 441 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Bystřici pod Hostýnem

Informace k domu

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout rodinný dům po rekonstrukci v obci Sovadina - Bystřice pod Hostýnem. Jedná se o nepodsklepený, přízemní dům se sedlovou střechou a obytným podkrovím. Nemovitost prošla rekonstrukcí- elektroinstalace v mědi, nová střecha, rozvody vody, vyvložkovaný komín , nová okna plast, zateplení střechy.
Nemovitost má dispozice-4+kk, 1NP- Obývací prostor s kuchyní, dva pokoje, druhá kuchyně, technická místnost, garáž, dílna, odpočinková místnost. Koupelna, WC.
V podkroví je praktický pokoj. Za domem je udírna, bar, bazén a malebná zahrada.
Dům je napojen na elektřinu a obecní vodu . Dům má vlastní studnu .Vytápění zajištěno ústředním topením elektrokotlem a na tuhá paliva
Nemovitost disponuje nádhernou zahradou s dostatkem soukromí. Nádherné prostředí vám nabízí ideální místo pro vaši rodinu k odpočinku. Nemovitost disponuje napojením na elektřinu a obecní vodu . Na pozemku je studna. Nemovitost se nachází v klidné lokalitě . Okolí je bohaté na přírodní krásy a možnosti pro venkovní aktivity.
Sovadina je vesnice, část města Bystřice pod Hostýnem v okrese Kroměříž. Nachází se asi 4 km na severozápad od Bystřice pod Hostýnem.
Výborná investiční příležitost. Nemovitost je možno financovat pomocí hypotéky s úrokovou sazbou již od 5,6%, kterou vám v případě zájmu zdarma vyřídíme. Nezávazná a bezplatná konzultace s naším specialistou. Pokud jste zaujati tímto rodinným domem a rádi byste si jej prohlédli, neváhejte mne kontaktovat.

Parametry domu

Cena
4 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 7. 2024
Adresa
Bystřice pod Hostýnem, Sovadina
ID
22689
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
174 m2
Plocha nemovitosti
644 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Septik, Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Převod do OV
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 90 lidí

Prodejce

Bohdan Buzek

Bohdan Buzek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bystřici pod Hostýnem?

Podobné nemovitosti