Prodej pozemku pro bydlení, Mnichovice, Na Vráži, 504 m2

Na Vráži, Mnichovice

2 730 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 010 Kč /za měsíc

(Zájemce nehradí provizi RK)

Prověřené firmy v Mnichovicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím zprostředkování prodeje velmi atraktivního stavebního pozemku o celkové ploše 504 m² se vzrostlými stromy s nádherným výhledem do okolí ve vyhledávané obci Mnichovice, ležící v okresu Praha – východ. Pozemek zahrnuje parcely č. 1428/12, st. 268 a st. 811.

Na pozemku se nachází obyvatelná chata o ploše 21 m2 s evidenčním číslem určená k celoročnímu užívání. Vytápění na tuhá paliva nebo el. přímotop. K atraktivitě nemovitosti přispívá i kompletní dostupnost inženýrských sítí (městský vodovod, kanalizace, elektřina 220/380 V a plyn, který je 10 m od hranice pozemku). Na pozemku se nachází nádrž na pitnou nebo užitkovou vodu o objemu 2 000l.

Jedná se o mírně svažitý pozemek lichoběžníkového tvaru s příjezdovou komunikací, která není průjezdová a navazujícím lesem, který je zárukou klidu, soukromí a nezaměnitelného rázu krajiny. Navíc jsou zde naprosto úžasná rána spojená s východem slunce.

Pozemek je částečně oplocený, přístupný ze zpevněné obecní komunikace. V územním plánu města je pozemek vedený jako B – bydlení v krajině a umožňuje výstavbu rodinného domu. Koeficient zeleně je 0,8. Na ploše 1 000 m² musí být min. 800 m² zeleně, tedy může být zastavěná plocha 108 m2. Maximální výška stavby od nejnižšího přilehlého bodu okolního terénu je 10 m po hlavní římsu. Od bodu nad hlavní římsou je možné stavět střechu šikmou nebo plochou, případně je možno upravit stávající chatu.

Na pozemku je ještě dřevěná kolna o zastavěné ploše 28 m2 pro úschovu nářadí či materiálu.

K pozemku je možno dokoupit sousedící parcelu č. 1428/20 o ploše 597 m², která je vedena v uzemním plánu rovněž jako stavební, za cenu 2 490 000 Kč a sloučením docílit celkové plochy pozemku 1 101 m². Tímto způsobem scelení lze navýšit zastavitelnost pozemku při zachování koeficientu zástavby.

V obci je kompletní občanská vybavenost ZŠ, MŠ Lesní školka, Pošta, zubní lékař, veterinář, lékárna, prodejny potravin, večerky, restaurace, sportovní areál, letní kino a 200 m. od pozemku dětské hřiště.

Vlakové nádraží Mnichovice je ve vzdálenosti pouhým 600 m s přímou návazností na centrum města Prahy a vlakové stanice Říčany, Uhříněves, Horní Měcholupy, Hostivař, Zahradní město, Eden, Vršovice a Hlavní nádraží. V samotném centru Prahy budete za 38 min. Vlakové spoje jsou na trase i do Benešova a to za 24 min. V obci je MHD linky 685 ,490 a 489.

Mnichovice jsou dobře dostupné i po dálnici D1 sjezd Strančice nebo Mirošovice

Zájemce nehradí provizi RK!

Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvýhodnější nabídky.

V případě zájmu Vám rád zajistím atraktivní financování nemovitosti.

Pokud Vás tento pozemek zaujal, zavolejte mi a rád Vám toto příjemné místo osobně představím. Těším se na setkání s Vámi.
Milan Šámal

Parametry pozemku

Cena
2 730 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Zájemce nehradí provizi RK
Aktualizováno
9. 6. 2024
Adresa
Na Vráži, Mnichovice
ID
20240602
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
504 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Milan Šámal

Ing. Milan Šámal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mnichovicích (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti