Pronájem bytu 2+kk, Praha - Střížkov, Makedonská, 58 m2

Makedonská, Praha, Střížkov

23 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ náklady na bydlení 4700 Kč/měsíc vč.elektřiny)

Prověřené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme pronájem atraktivního bytu 2+kk s balkonem o celkové ploše 58 m2, který se nacházející v lokalitě Praha 9 - Střížkov, ul. Makedonská. Bytová jednotka je situována ve 2. NP novostavby bezbariérového bytového domu s výtahem.

Dispozice bytu je svým uspořádáním vhodná pro mladý pár, ale i rodinu s dítětem a sestává se z obývacího pokoje, ložnice, chodby, koupelny s WC, komory a balkonu. Okna mají západní orientaci.

V bytě je kompletní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči ,vč. myčky nádobí a zabudovanou lednicí s mrazákem. Vestavěná šatní skříň a volně stojící skříň v ložnici. TV skříňka v obýváku a kompletní vybavení chodby a komory, vše zakázkové od spol. Nábytek Hanák a osvětlení. V bytě jsou laminátové plovoucí podlahy. Byt celkově v krásném stavu.

V okolí domu je perfektní občanská vybavenost a dopravní dostupnost - stanice metra Střížkov je vzdálena 6 min. chůze od domu. U metra zastávky mnoha autobusových linek. V přímém okolí domu se nachází obchod s potravinami, vinotéka, kavárna, kadeřnictví, květinářství, prádelna a další. V přilehlé parkové části najdete větší dětské hřiště, venkovní víceúčelové hřiště a ohniště s vyhlídkou. Poliklinika Prosek je vzdálena 4 min. chůze, základní a mateřská škola 5 min. chůze. V nedalekém okolí se nachází Park Přátelství, několik velkých obchodů s potravinami, drogerie, řeznictví, lékárna, optika apod. Jedná se o atraktivní a zelenou lokalitu, kousek od polikliniky. V bytě je zavedený internet, satelit, topení je ústřední.

Je požadována vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Byt je volný od 1.8. 2024. Doporučujeme prohlídku této nemovitosti...

Parametry bytu

Cena
23 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ náklady na bydlení 4700 Kč/měsíc vč.elektřiny
Aktualizováno
8. 6. 2024
Adresa
Makedonská, Praha, Střížkov
ID
00947
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
58 m2
Patro
2. z 5
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo GoldStar Reality

GoldStar Reality

Kollárovo náměstí 631/2, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jiří KOZÁK

Jiří KOZÁK

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti