Prodej rodinného domu, Jesenice, V Lázních, 300 m2 (ID: 2187907)

V Lázních, Jesenice

19 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 95 266 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Jesenici

Úklidové služby

Informace k domu

Vítejte v klidné části obce Jesenice u Prahy, konkrétně v ulici V Lázních, kde Vám na prodej představujeme tento parádní rodinný dům s udržovanou rovinatou zahradou, s terasou a bazénem. Tento dům nabízí ideální prostředí pro rodiny s dětmi, zaručující naprosté soukromí a klid a navíc s výbornou dostupností do centra Prahy.

Jedná se o poctivou stavbu, kterou si majitelé budovali sami a již při příchodu na Vás dýchne to pravé teplo domova. Dům je kompletně podsklepený a tak nouze o úložné prostory tady vážně nehrozí. Prostorná garáž navíc ustájí i členy rodiny na čtyřech kolech a veškeré sezónní vybavení budete mít pěkně uklizené. Dispoziční uspořádání rodinného domu je možné si prohlédnout v rámci 3D virtuální prohlídky, která je součástí inzerce a pomůže se tak lépe zorientovat s umístěním jednotlivých místností a prostorově navnímat zázemí celého domu.

Pár technických informací : z inženýrských sítí je dostupná el. energie, obecní voda, kanalizace a nechybí ani příprava na přípojku plynu. V roce 2006 byla provedena přístavba patra a v roce 2008 prošel dům kompletní rekonstrukcí, která v sobě zahrnovala zateplení domu, zateplení střechy, nová fasáda, výměnu oken, rekonstrukce vnitřní části domu v podobě nové kuchyně, zvětšení koupelny a revitalizace všech dalších místností. Vytápění domu zastřešují elektrická akumulační kamna a náklady na provoz domu se pohybují do 5.000 Kč za měsíc.

Jesenice nabízí kompletní občanskou vybavenost, kde Vám pro klidný a spokojený život opravdu nic chybět nebude. K pohodlnosti přispěje i výborné dopravní spojení do centra Prahy jak MHD, tak automobilem. Milovníci sportu a přírody si zde také přijdou na své díky dostatku zeleně v okolí.
Oblíbené místo pro bydlení rodin s dětmi, nabízející komfortní a bezpečné prostředí pro každého člena rodiny. Jestliže hledáte ideální domov pro svou rodinu plný pohody a klidu, toto je ta správná volba.
Budeme se těšit při osobní prohlídce.

Parametry domu

Cena
19 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 6. 2024
Adresa
V Lázních, Jesenice
ID
9914
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
126 m2
Plocha nemovitosti
858 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)

BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jesenici (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti