Prodej rodinného domu, Jesenice, Javorová, 233 m2

Javorová, Jesenice

20 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 96 506 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Jesenici

Úklidové služby

Informace k domu

K prodeji nabízíme poctivě postavený, velkorysý rodinný dům, který byl vybudován v roce 2000.
Dům stojí na pozemku o výměře 821 m2 a nabízí obytnou plochu 233 m2. Na dům navazuje terasa se zimní zahradou a bazénem. Udržovaná okrasná zahrada nabízí prostor pro odpočinek a relaxaci a je vybavena automatickým závlahovým systémem, který je napojen na vlastní vrt.
Veškerá okna v přízemí jsou vybavena vnějšími rolovacími žaluziemi. Vytápění domu zajišťuje kondenzační plynový kotel prostřednictvím kombinace podlahového topení a radiátorů, dům je také vybaven jednoduše demontovatelným schodovým výtahem a je tak kompletně bezbariérový. Každé patro má svou koupelnu a záchod, v obývacím pokoji je kvalitní rohový krb, který v zimě poskytne příjemné sálavé teplo. Do domu můžete vejít přímo z rozlehlé garáže, která je navíc v zadní části propojena se zahradou. Pochozí půda nabízí obří skladovací prostor, stejně jako půda nad garáží. Dům má veškeré revize a je v perfektním stavu k okamžitému užívaní.
Zahrada byla pravidelně udržovaná zahradníkem a poskytuje dokonalé soukromí. Dům je umístěn v klidné ulici, kde projíždí jen rezidenti. Výborné dopravní spojení na D1, pražský okruh, ale i na metro (12 minut), v blízkém okolí kvalitní školy, restaurace, skvělý golf, jezdecké kluby a také cyklostezky.
Rádi zajistíme případné financování hypoúvěrem. Doporučuji prohlídku, kterou si můžete domluvit každý den. Těším se na Vás!

Parametry domu

Cena
20 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 6. 2024
Adresa
Javorová, Jesenice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
233 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
821 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Real 1905

Ke Školce 64/6, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Beneš

Martin Beneš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jesenici (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti