Prodej vily, Praha - Nebušice, 368 m2

Praha 6 - Praha-Nebušice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k domu

Prodej novostavby luxusního domu 10+2kk ve vyhledávané části Prahy v Nebušicích.

Jedná se o dvě totožné poloviny rodinného domu (každá řešena jako 5kk), kde se v přízemí nachází obývací pokoj, který je propojen s jídelnou a kuchyní a ze kterého vede schodiště do 1. patra. Z obývacího pokoje vede také vstup na terasu a zahradu s bazénem, která se dá vhodně využít k relaxaci. Na tomto podlaží se dále nachází garáž, dílna, prádelna, spíž a WC s pisoárem a bidetem. V patře jsou pak k dispozici dvě ložnice s vlastní koupelnou a další dvě ložnice, které disponují také šatnou. Celé patro je klimatizované.

Výstavba domu proběhla ve velmi vysokém standardu veškerých použitých materiálu a technologií. K vytápění domu slouží podlahové vytápění s plynovým kotlem VAILLANT či krb v obývacím pokoji. Dům má přípravu na venkovní rolety. Zahrada u obou domů je automaticky zavlažována a každá polovina má vlastní bazén 7x3 m s protiproudem a slanou vodou. Dům nabízí celkem 2 garážové stání a další čtyři parkovací stání na pozemku.

Nebušice vynikají skvělou dopravní dostupností a je zde známá mezinárodní škola International School of Prague, vyhledávaná zahraničními klienty. Metro je vzdálené 10 minut a letiště přibližně 20 minut.

Možnost prodeje jako celku nebo každé jednotky zvlášť. Při prodeji jako celku možnost koupě SPV za zvýhodněnou cenu.

Energetický štítek budovy je B.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 6. 2024
Adresa
Praha 6 - Praha-Nebušice
ID
Y&T-M2X3H
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
368 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
825 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lucie Žarkovič

Lucie Žarkovič

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Praze 6?

Podobné nemovitosti