Prodej bytu 1+kk, Praha - Modřany, Vitošská, 30 m2

Vitošská, Praha 4 - Modřany

3 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 539 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Prodej hezkého a velmi praktického 1+kk v ulici Vitošská, Praha 4 - Modřany.

Byt je po rekonstrukci, má novou podlahu, nová okna a novou kuchyňskou linku. Díky čtvrtému patru je tento byt také velmi světlý. Plocha bytu činní 30 m2 + sklep 2 m2.

Dispozice bytu: vstupní předsíň, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, hlavní místnost s kuchyňským koutem a samostatná šatna. Půdorys s plochou jednotlivých místností v inzerátu mezi fotkami.

V bytě nová plastová okna s izolačním dvojsklem. Topení dálkové ústřední stejně jako ohřev vody. Velmi nízké náklady na bydlení - poplatky do SVJ činní rovných 2 965 Kč.

Dům je po celkové rekonstrukci. Nové rozvody vody a elektřiny a plynu, střecha, nový nákladní výtah a společné části domu. Vstup do domu na čip. Poslední krok bude zateplení fasády.

Zastávka tramvaje Modřanská rokle (č.3, č.17, č.21, č.92) hned vedle domu. Další nespornou výhodou je těsná blízkost parku a veškerá občanská vybavenost. Mateřská školka i základní škola 1 min chůze od domu.

Pro více informací nás prosím kontaktujte.

Vaše INDOREA

Parametry bytu

Cena
3 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 7. 2024
Adresa
Vitošská, Praha 4 - Modřany
ID
202432
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
30 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
30 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukaš Hartman

Lukaš Hartman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 4?

Podobné nemovitosti