Prodej rodinného domu, Praha - Újezd nad Lesy, Polepská, 225 m2

Polepská, Praha 9 - Újezd nad Lesy

24 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 116 760 Kč /za měsíc

(včetně provize RK, právního a hypotečního servisu)

Prověřené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k domu

Exkluzivní prodej novostavby RD 5+kk, Polepská ul., Praha 9 - Újezd nad Lesy.

Dispozice domu je znázorněna na půdorysech v obrázkové části inzerce a je ji možno shlédnout i ve virtuální prohlídce (matterport). Podlahová plocha domu činí 225 m2, pozemek celkem 768 m2. Nemovitost byla zkolaudována v červenci 2024. Veškerá projektová dokumentace včetně TZ je k dispozici u makléře nabídky. Dům splňuje nejnáročnější technické požadavky, všechny použité technologie a materiály jsou na špičkové úrovni (tepelné čerpadlo, podlahové topení v celém domě, bezfalcové dveře, kvalitní sanita, obklady a dlažby, kuchyňská linka se všemi běžně používanými spotřebiči, dálkově ovládané vjezdová brány, kamerový systém, příprava na FVE apod.). Nejdůležitější devízou nemovitosti je však naprosto bezpečné bydlení v těsné blízkosti Klánovického lesa v jedné z nejžádanějších lokalit na východním okraji hlavního města Prahy.

V městské části Újezd nad Lesy jsou veškeré služby, školy, školky, lékaři, nákupní možnosti apod.. Stanice MHD 100 m, vlakové spojení na Masarykovo i Hlavní nádraží v centru Prahy 19 minut. Klánovický les s množstvím turistických tras i cyklostezek, v okolí je rovněž několik golfových hřišť.

Nemovitost byla projektována a stavěna k vlastnímu bydlení, majitel stavbu pravidelně dozoroval. Rozhodnutí o prodeji bylo z rodinných důvodů učiněno měsíc před kolaudací.

Parametry domu

Cena
24 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK, právního a hypotečního servisu
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Polepská, Praha 9 - Újezd nad Lesy
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
225 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
225 m2
Plocha nemovitosti
768 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Zdirad Pekárek

Ing. Zdirad Pekárek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9?

Podobné nemovitosti