Prodej rodinného domu, Jiříkov, 372 m2

Jiříkov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prověřené firmy v Jiříkově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji útulný rodinný dům nedaleko Jiříkova, v části obce Filipov, okres Děčín. Nachází se v malebné Šluknovské pahorkatině a je obklopen okouzlující zahradou plnou vzrostlých stromů a keřů. Pokud toužíte po klidném bydlení s příjemným venkovským prostředím, jste na správném místě!

Dům je typu Rodinný a má druh objektu Smíšená. Jedná se o samostatný objekt s celkem 5 a více pokoji. Tento patrový dům před rekonstrukcí nabízí dostatek prostoru s možností využití i jako dvougeneračního obydlí. Přízemí domu nabízí útulné místnosti a moderní koupelnu, zatímco půdní prostor je jako stvořený pro další rozšíření.

Užitná plocha celého objektu dosahuje 372m² a zahrada se rozkládá na pozemku o rozloze 1483m². Dům má vlastní zdroj vody ze studny a je připojen na kanalizaci. Topení je zajištěno kotlem na tuhá paliva a ohřev vody je zajištěn bojlerem. Výměna dřevěných oken za plastová.

Vybavení nemovitosti zahrnuje kanalizaci, přívod vody, a materiál vozovky je asfaltová a zpevněná. Dostupná doprava zahrnuje možnost příjezdu vlakem, po silnici i autobusem. Autem se k domu dostanete po asfaltové cestě a parkovat můžete přímo na pozemku.

Okolí je bohaté na přírodní krásy a nabízí mnoho možností pro výlety a odpočinek. Filipov je část městečka Jiříkov v kopcích Šluknovské pahorkatiny, na hranicích s Německem. V Jiříkově je veškerá občanská vybavenost (lékař, obchody, restaurace, škola i školka). Další obchody najdete také v sousedním Německu.

Tato nemovitost je skvělou investicí pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody s možností rozšíření a vlastními úpravami. Zajistíme i financování nemovitosti. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat, tato nemovitost stojí za to vidět!

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Jiříkov
ID
0031
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
372 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1483 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 46 lidí

Prodejce

Zlatuše Staňková

Zlatuše Staňková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jiříkově (okr. Děčín)?

Podobné nemovitosti