Prodej chaty, Benešov - Buková Lhota, 40 m2

Benešov, Buková Lhota

1 199 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 714 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prověřené firmy v Benešově

Informace k domu

Pokud hledáte místo, kde si budete moci odpočinout a nabrat sílu, tady na polosamotě vás rozhodně nic rušit nebude.

Nabízím útulnou chatu 2+1 s užitnou plochou 40 m² na vlastním pozemku o rozloze 500 m². V prvním podlaží najdete obývací pokoj a kuchyň, zatímco po schodech nahoru se dostanete do místnosti na spaní. Chata má i mírně podsklepený vstup, kde je možné skladovat plynovou bombu na vaření a dále jsou zde prostory pro skladování zahradního nářadí.

Voda je zde z vrtu a je zde jen potřeba přidat čerpadlo, elektřina je zajištěna elektrocentrálou a je vedena v mědi. Na vaření se používá plynová bomba. Chata je postavena z kamene a cihel a nachází se v osadě o 8 chatách postavených v 70. letech, ale o těch téměř nevíte. Dostupnost je přes nezpevněnou, méně udržovanou cestu z Bukové Lhoty, doporučuji SUV auto, nebo můžete auto nechat za lomem na parkovišti u osady Potočina a dojít 300 metrů pěšky.

Veškerá občanská vybavenost jako škola, školka, zdravotnické zařízení, obchod, pošta, sportoviště je v cca 2 km vzdáleném Poříčí nad Sázavou. Ostatní vybavenost je v Benešově vzdáleném cca 6 km a zároveň je velmi dobrá dopravní dostupnost do Prahy, cca 30 km.

Jedná se o kouzelné místo na okraji civilizace, kde jste v malebném prostředí u lesa a potoka. Nacházíte se na turistické trase Poříčí nad Sázavou – Konopiště, u Konopišťského potoka. Ideální místo pro ty, kteří mají rádi přírodu a zároveň dobrodružství. V blízkosti najdete také skalní stěnu s vyznačenými horolezeckými výstupy či bývalý kamenolom.

Pro více informací a prohlídku mě kontaktujte.

Parametry domu

Cena
1 199 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
Benešov, Buková Lhota
ID
OCBLR7
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
40 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
43 m2
Plocha nemovitosti
500 m2
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Neupravená
Voda
Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Apres reality

Apres reality

28. října 400, 584 01, Ledeč nad Sázavou, Ledeč nad Sázavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Ondřej Chaloupek

Ondřej Chaloupek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Benešově?

Podobné nemovitosti