Prodej bytu 2+1, Englewood, Charlotte County, Spojené státy americké, 93 m2

Englewood, Charlotte County, Spojené státy americké

4 642 400 Kč

(včetně provize RK)

Prověřené firmy

Informace k bytu

Prodej, apartmánový byt 2+1, 93 m², Florida, Gasparilla Pines Boulevard 210 Englewood

Máme pro vás perfektní příležitost vlastnit skvělý byt jen 10 minut od Boca Grande v klidné a žádané lokalitě Golden Tee na Floridě.

Byt se nachází ve 2. patře, nabízí 93 m² obytné plochy a má nadstandardně mnoho přirozeného světla, má dvě ložnice, dvě koupelny. K dalším přednostem bytu patří klenuté stropy se dvěma střešními okny, čerstvá malba, všechny dlaždicové podlahy jsou nové, rekonstruovaná hlavní koupelna, nová lednice a velká lodžie s novou vinylovou podlahou a nádherným výhledem na les.
O byt bylo řádně pečováno a je nabízen zařízený a připravený k pobytu. Je ideální pro celoroční bydlení nebo za účelem delší rekreace.

Soukromá lokalita Golden Tee je menší komunita 32 domů, s komunitním bazénem, tenisovým kurtem, klubovnou a výhledy, které jen tak nenajdete. V této klidné a přátelské komunitě najdete pickleball a tenisové kurty, klubovnu plnou aktivit a společenských akcí a vyhřívaný bazén.

Golden Tee je komunita 55+, nicméně pokud si koupíte tuto jednotku, nemusíte mít 55 let, zeptejte se svého oblíbeného realitního agenta na další podrobnosti.
Poloha této komunity je velmi žádoucí, ať už míříte na pláž Boca Grande, nebo dokonce míříte opačným směrem, kde najdete Englewood Beach, která je vzdálená jen asi 10 minut. Můžete také navštívit města Punta Gorda, Port Charlotte a North Port, kde naleznete nákupní centra, restaurace a zábavu všeho druhu.

Měsíční poplatky činí 416 $.

Nemovitost vám představí naše kolegyně Veronika přímo na místě.
S Veronikou se domluvíte samozřejmě česky, nebo slovensky a bude vám k dispozici při všech realitních a právních úkonech.
Všem zájemcům o nemovitost na Floridě umíme zajistit i následné služby spojené s vlastněním domu na Floridě, případně pronajmutí domu v době vaši nepřítomnosti.

Parametry bytu

Cena
4 642 400 Kč
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Englewood, Charlotte County, Spojené státy americké
ID
1302
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
93 m2
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Veronika Dizdar

Veronika Dizdar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1?

Podobné nemovitosti