Prodej rodinného domu, Čižice, 225 m2

Čižice

Rezervováno
15 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 775 Kč /za měsíc

(vč. právních služeb (kupní smlouva, smlouva o advokátní úschově) a provize RK)

Prověřené firmy v Čižicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům s prostornou garáží o velikosti 225 m² a krásnou zahradou o velikosti 1177 m². Tento rodinný dům zahrnuje 7 místností, z nichž čtyři neprůchozí pokoje se nachází v patře. Dům disponuje velkou koupelnou s rohovou vanou a oddělenou toaletou.
V druhém patře je vytápění řešeno radiátory napojenými na plynový kotel, zatímco v prvním patře je zavedeno moderní podlahové topení. Podlahové vytápění nabízí komfortní a efektivní řešení pro vytápění prostoru. V přízemí domu naleznete šatnu, technickou místnost, pokoj, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou, kuchyň s prostornou jídelnou. Dominantou domu je obývací pokoj s krbovými kamny, který vytváří útulnou atmosféru.
V domě je zaveden centrální vysavač a venkovní žaluzie, které přispívají k pohodlí a energetické úspornosti domu.
Zahrada je skvělým místem pro relaxaci, nabízí zahradní domek s vířivkou, ideální pro rodinné aktivity a odpočinek. Tento dům poskytuje dokonalé zázemí pro komfortní bydlení s moderními prvky a nádherným venkovním prostorem. Voda je z vlastní studny: kopaná i vrtaná. Dům se nachází v klidné části obce v blízkém okolí přírody. Veškerá občanská vybavenost přímo ve Štěnovicích, vč. zdravotního střediska, restaurací, obchodů s vyhlášenou základní školou. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
15 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. právních služeb (kupní smlouva, smlouva o advokátní úschově) a provize RK
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
Čižice
ID
014024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
225 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1177 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Tereza Urbanová

Tereza Urbanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Čižicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti