Prodej rodinného domu, Zdemyslice, 109 m2

Zdemyslice

10 197 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 48 596 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Zdemyslicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Pokud jste rodina, která hledá kompromis mezi bydlením v rodinném domě, který je obklopen přírodou, ale současně s městem na dosah tak zpozorněte. Tento dům lze stručně definovat jako ideální kombinaci skvělé dojezdové vzdálenosti do Plzně a zároveň možnosti užívat si přírodu a pohodu venkova!

Dřevostavba, kterou Vám dnes představím se nachází v obci Zdemyslice v okrese Plzeň-jih. A co je na tom nejlepší? Dům je připravený k okamžitému nastěhování – stačí si jen vybrat nábytek a pohodlný gauč a můžete zde začít nový život! Vlakem se na hlavní nádraží do Plzně dostane za 22 minut a autem do nákupního centra Olympie za přibližně 18 minut. S ohledem na navazující lesy a okolí plné zeleně si tento dům právem zaslouží pozornost všech, kteří mají zálibu v pěší turistice a houbaření.

Dům sestává z obývacího pokoje s kompletně vybavenou kuchyní a je doplněn o vkusná krbová kamna s externím přívodem vzduchu, která pouze podtrhávají nezaměnitelnou domácí atmosféru. Dále z ložnice, na kterou navazuje i prostorná šatna, dvou dětských pokojů o plochách 12 m2 a 20 m2, pracovny a v neposlední řadě koupelny a technické místnosti se sprchovým koutem. V průběhu teplých letních měsíců oceníte i přímý vstup na zastřešenou terasu, která jistě najde své praktické využití. Komfortní parkování před domem zajišťuje zpevněná plocha ze zámkové dlažby a pohodlně pojme dva osobní automobily. Půdorys domu je součástí fotogalerie.

Dům samotný stojí na pozemku o celkové výměře 891 m2 a disponuje zastavěnou plochou 134 m2. Dispozice s užitnou plochou téměř 110 m2 zaručuje dostatek prostoru a vlastního zázemí každému členovi domácnosti. Nemovitost je napojena na kanalizaci, voda je zajištěna vrtem a vyjma krbových kamen se o vytápění stará plynový kotel značky Vaillant, který je napojen na boiler a zajišťuje ohřev vody. Vazníkový krov, zastřešení betonovou krytinou Bramac, foukaná izolace, velkorysý pochozí prostor na půdě vhodný pro skladování, okna s trojskly, elektrické venkovní rolety, zahradní domek.

Tento inzerát bohužel nedokáže pojmout veškeré technické parametry a benefity, kterými dům disponuje, nicméně pokud Vás nabídka oslovila tak mi neváhejte napsat, nebo zavolat. Sejdeme se zde u šálku dobré kávy, já Vám předám doplňují informace a třeba to bude právě Vy kdo zde začne novou etapu svého života. Budu se na Vás těšit. Mějte se fajn!

Parametry domu

Cena
10 197 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
Zdemyslice
ID
13147
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
109 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
134 m2
Plocha nemovitosti
891 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Studna
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Ing. František Mach

Ing. František Mach

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zdemyslicích?

Podobné nemovitosti