Prodej rodinného domu, Čisovice, 600 m2

Čisovice

12 800 000 Kč HYPOTÉKA od 61 001 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Čisovicích

Informace k domu

Prostorný dům, stavební pozemek - vhodný pro velkou rodinu nebo pro komerční využití.

Ve výhradním zastoupení nabízím k prodeji rodinný dům se stodolou a stavební pozemek v obci Čisovice, nedaleko Mníšku pod Brdy.

Vzhledem k velikosti nemovitosti nabízí dům široké možnosti, jak jej přebudovat a následně využít. A zároveň můžete na vedlejším stavením pozemku postavit váš nový vysněný dům.


Nemovitost je využívána jako rodinný dům, který ale svým vzhledem a velikostí připomíná spíše usedlost. Celková obytná plocha činí v současné době 194 m², tuto plochu lze velkoryse navýšit až o téměř dvojnásobek. Dům disponuje celkem třemi podlažími, z nichž jsou v současné době využívány jen dvě - polovina prvního a druhého. V prvním podlaží se nachází kuchyň s jídelnou (28 m²). Tato místnost působí velmi útulně, genia loci umocňují klenby a niky v prostoru. Z haly (11,7m²) lze vstoupit na toaletu (1 m²) a do prádelny (9,3m²). Ve druhém podlaží najdeme chodbu (3,9 m²), koupelnu s vanou a toaletou (4,9 m²), obývací pokoj (17,5 m²) a další 2 pokoje (13,6 a 11,6 m²). Na tomto patře se nachází ještě podobná bytová jednotka o téměř stejné velikosti, v současnosti však není využívaná. Třetí patro, podkroví zaujímá 90 m² a momentálně se rovněž nevyužívá. Součástí dumu je ještě sklep, původně chlév, ten má výměru 50 m².


Rozsáhlý pozemek se rozkládá na celkové ploše 2793 m² a jeho nedílnou součástí je rodinný dům, zemědělská usedlost, chcete-li stodola (250 m²) a stavební pozemek 1121 m².


Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci, vytápění je řešeno vlastním plynovým kotlem. Na pozemku je i studna. Jsou zde z velké většiny původní prvky, avšak některé věci jako například z části plastová okna nebo vstupní dveře byly vyměněny.


Obec Čisovice disponuje částečnou občanskou vybaveností, je zde například obchod, restaurace, základní či mateřská škola. Kompletní občanskou vybavenost pak naleznete ve 3 kilometry vzdáleném Mníšku pod Brdy nebo můžete zamířit rovnou do Prahy, díky poloze blízko Strakonické dálnici vám cesta potrvá cca 15 minut. Je možnost využít také autobus nebo vlak.


Dům a stavební pozemek je výjimečný také svou polohou nedaleko Brdských lesů a poskytne tak dostatek klidu, čerstvého vzduchu a přímo vybízí k výletům do přírody. Místo je ideální pro výlety na kolech, procházky do přírody, na houby nebo můžete navštívit jedno ze dvou místních jezdectví. Dále stojí za zmínku například fantasy vesnička nebo rybník Sýkorník.


Jedná se o nemovitosti, které je nutné vidět, abyste si dokázali představit jejich potenciál. V případě dotazů či zájmu o prohlídku mě prosím neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
12 800 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Čisovice
ID
00162
Stavba
Cihlová
Plocha užitná
600 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2793 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Štěpán Tikovský

Štěpán Tikovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Čisovicích?

Podobné nemovitosti