Prodej rodinného domu, Tsilivi, Řecko, 70 m2

Tsilivi, Řecko

8 500 000 Kč

(Vyhodná Investici. Lze koupit i dálší jednotky v tomto komplexu)

Prověřené firmy

Informace k domu

Prodej dům Vila, 70m², Tsilivi, .

„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Pro investory poskytujeme možnost kompletního servisu a správy nemovitostí, za účelem výnosového pronájmu a zároveň rekreaci.
Nabízíme k prodeji exkluzivní samostatný mezonet v luxusním komplexu Coco Palm přímo V PRVNÍ LINII u písečné pláže na řeckém Ostrově Zakynthos. Ostrov je známý svými idylickými plážemi, třpytivě modrým mořem a bohatými kulturními památkami.
Tato mezonetová vila je pouhých 50 m o pláže, což z něj dělá ideální místo pro ty, kteří touží po mořské lazuře, ale zároveň chtějí být blízko všeho, co ostrov nabízí. Mezonet se nachází v uzavřeném komplexu s exkluzivními službami, které zahrnují kompletní správu případných rezervací, vlastní recepci, která je k dispozici pro všechny vaše potřeby, tým na udržbu budovy a zahrady, který se stará o to, aby vše vypadalo bezchybně. Celý komplex je obklopen 2-akrovým soukromým pozemkem, který připomíná parkovou zónu s udržovanou zahradou. K dispozici je také společný bazén o velikosti 50 m², bar s teplou kuchni a bezproblémové bezplatné věřejné parkoviště přímo před budovou. Svou polohou a vybavením je ideální pro dlouhodobé bydlení, ale i pro krátkodobé pobyty s vysokým návratem investic z pronájmu.
Mezonet se rozkládá na ploše 70 m² je plně výbaven novým nábytkem, nabízí 2 prostorné ložnice, útulní obyvací pokoj s kuchyňským koutem a 2 koupelny, jedna v přízemí a druhá v patře. Z terasy se naskýtá nádherný výhled do přirody a okrasnou zahradu uzavřeného komplex s bazénem plnou květů, palm a kypřic.
Sezóna na Zakynthosu trvá 6 až 7 měsíců, což dává vlastníkům možnost využít nemovitost jako výnosový pronájem. S takovou délkou sezóny a s takovými výhledy, je tento Mezonet ideální investicí pro ty, kteří hledají kombinaci relaxace a potenciálního příjmu.
Ležící v srdci Jónských Ostrovů, Zakynthos je snadno dostupný letadlem i autem. Ostrov se může pochlubit řadou historických památek, včetně byzantských muzeí, starověkých klášterů a malebných vesnic. Kromě toho je to také domovem pro nádherné přírodní rezervace, jako jsou Modré jeskyně a slavná pláž Navagio, známá také jako pláž Wrack.
Nechejte se unést kouzlem řeckého ostrova a vstupte do světa, kde se spojuje luxus, pohodlí a neopakovatelná atmosféra středomoří.
Cena 350.000 € neobsahuje notářský poplatek a smluvní provize RK včetně servisu, tlumočení a doprovodu. Naše služby obsahují kompletní právnický servis v Řecku, spojený s ověřením nemovitostí vůči právním závadám, notářské garance. V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Z.
Těšíme se na setkání s vámi v naší oáze klidu a pohody.

Parametry domu

Cena
8 500 000 Kč
Poznámka k ceně
Vyhodná Investici. Lze koupit i dálší jednotky v tomto komplexu
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Tsilivi, Řecko
ID
2920
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
70 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
55 m2
Plocha nemovitosti
2000 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CON BRIO

Hlavní 382, Horoušany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Elena Macková

Elena Macková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti