Prodej rodinného domu, Poreč, Chorvatsko, 160 m2 (ID: 2250861)

Poreč, Chorvatsko

22 276 700 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Prověřené firmy

Informace k domu

Moderní vila s bazénem 600m od moře

Moderní samostatně stojící vila nacházející se 600 metrů od moře je ideálním útočištěm v klidné zelené oáze. Tato prostorná vila s obytnou plochou 160 m² má pečlivě navržený interiér a dostatek přirozeného světla, které dovnitř proniká velkými prosklenými plochami.

Přízemí vily nabízí přivítání prostorným vstupním prostorem, který vede do vnitřní části domu. Hned vedle vstupu je toaleta pro hosty, níže pak ložnice, kterou lze využít i jako pracovnu, poskytující flexibilitu ve využití prostoru dle potřeb. K dispozici je také úložný prostor pro uložení různých věcí.

Hlavní prostor v přízemí tvoří otevřený prostor, který spojuje kuchyň, jídelnu a obývací pokoj. Tato moderní designová otevřená kuchyně s elegantními kuchyňskými prvky.

Obývací pokoj je koncipován jako příjemný a vzdušný prostor se vstupem na krytou terasu, která poskytuje ideální místo k odpočinku na čerstvém vzduchu.
Vedle terasy je vyhřívaný bazén se slanou vodou a jacuzzi. Letní kuchyně na terase umožňuje využívat výhod venkovního prostoru. Součástí vily je také prostorné parkoviště s nabíjecí stanicí pro elektromobily.

V patře jsou tři prostorné ložnice, každá s vlastní koupelnou. Z každého pokoje je vstup na terasu, která nabízí nádherný výhled na okolní přírodu, les a částečný výhled na moře. Tyto terasy jsou ideálním místem k odpočinku s ranní kávou nebo k večernímu západu slunce.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Parametry domu

Cena
22 276 700 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Poreč, Chorvatsko
ID
02678
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
160 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
600 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti