Prodej rodinného domu, Moravské Málkovice, 136 m2

Moravské Málkovice

4 990 000 Kč HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Moravských Málkovicích

Informace k domu

Prodej rodinného domu 106 m², pozemek 403 m²

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji polořadový rodinný dům včetně sousední stavební parcely.
Dvojpodlažní podsklepená stavba je v původním, ale velmi dobře udržovaném stavu.
V přízemí domu se nachází prostorná vstupní chodba, ze které se vchází do kuchyně vybavené kuchyňskou linkou a dále pak ještě do zadního pokoje. V přízemí je i koupelna s vanou, větší spíž a schodiště vedoucí do 1. patra - tam jsou další čtyři ložnice, druhá koupelna a balkón orientovaný do dvora. Dům disponuje pěkným podkrovním prostorem, kde je možné zřídit další místnost.
Na dvorku za domem jsou hospodářská stavení, sklad a dílna včetně vybavení. K domu náleží také garáž.
Nemovitost je v opečovávaném stavu, byla měněna okna - plastová s dvojskly, je dělána nová fasáda domu, jsou nové okapy, dveře, nový plynový kondenzační kotel a pravidelně udržovaná střecha. Hospodářská stavení za domem prošla také částečnou rekonstrukcí.
Rodinný dům s číslem popisným 84 leží na parcele č.96 o výměře 176 m² - zastavěná plocha a nádvoří. Součástí prodeje je také sousedící stavební pozemek p. č. 1046 o výměře 227 m².
Moravské Málkovice jsou velmi malebnou obcí vzdálenou pouhých 10 km od Vyškova, 30 km od Kroměříže a 40 km od Brna. Na dálnici se dostanete za pouhé 4 km. Celá vesnice působí upraveně, je zajímavým místem se zachovalou přírodou uprostřed lesů s čistým a kvalitním ovzduším. Kulturní i sportovní aktivity a zejména v letním období využívaný sportovní areál poskytuje záruku příjemného využití volného času.
V případě, že řešíte financování, rádi Vám v této věci doporučíme našeho specialistu, který s Vámi projde Vaše možnosti a vybere pro Vás tu nejlepší variantu financování.

Parametry domu

Cena
4 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
13. 8. 2024
Adresa
Moravské Málkovice
ID
909446
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
136 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
66 m2
Plocha nemovitosti
403 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Petra Homolová

Petra Homolová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Moravských Málkovicích?

Podobné nemovitosti