Prodej rodinného domu, Podluhy, 180 m2

Podluhy

10 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 516 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Podluhách

Informace k domu

Prodej rodinného domu typu bungalov 5 KK 144 m2 + garáž 27 m2 na pozemku 1435 m2 ve vyhledávané lokalitě Podluhy blízko Hořovic.
V srdci přírody, na kraji brdských lesů, kde ticho a klid obklopují každý den, nabízíme k prodeji moderní rodinný dům, který je před finálním dokončením a dá se již v tuto chvíli obývat. Novostavba s dispozicí 5+KK se nachází v lokalitě s výbornou dostupností do Prahy i Plzně, pouhých 10 minut od dálnice D5, zároveň 5 minut pěšky od Brdských lesů. V domě je dokončen obývací pokoj s kuchyní a WC. V domě je částečně položena vinylová podlaha, ve zbylé části domu je vše připraveno na pokládku na broušený anhydrit. K dispozici jsou dveře k namontování a další materiál k dokončení. Zároveň je částečně zajištěn materiál na zvednutí pozemku dle vizualizace.
Vizualizace jak vnitřních, tak venkovních prostor je vždy označena. Obývací pokoj s kuchyní jsou reálné fotografie bez vizualizace. Ostatní fotografie jsou dle skutečného stavu.
Po vstupu do tohoto útulného domova vás přivítá prostorný a světlý interiér s celkovou podlahovou plochou 170,6 m² včetně garáže 27 m². Velkorysé místnosti jsou navrženy tak, aby poskytovaly dostatek prostoru pro rodinný život i osobní relaxaci. Najdeme zde velký obývací pokoj spojený s moderní kuchyní dělanou na zakázku a připravený k okamžitému užívání. Dále pak tři velké pokoje a jeden malý, který je možný využít buď pro schodiště do horní části domu, nebo pro pracovnu, či komoru.
Celková zastavěná plocha domu, včetně krytého závětří a terasy, činí 239 m². Nad vámi se rozprostírá velká půda o rozloze 165 m² připravená k vybudování další bytové jednotky, pro kterou jsou zde vytvořeny veškeré potřebné rozvody. Připravené rozložení rozvodů odpovídá vizualizaci půdorysů, které máte možnost vidět ve vložených fotografiích. Zároveň je možné vybudovat samostatný vjezd a také parkovací stání, případně rozdělit pozemek na dvě části tak, aby každá rodina měla svou. Tento prázdný prostor zároveň představuje neomezené možnosti pro rozšíření bydlení, například pro hernu, pracovnu...
Dům je projektován jako bezbariérový, vytápění je v tuto chvíli řešeno elektrokotlem, avšak vše je již připraveno na tepelné čerpadlo.
Během stavby a projektování se takříkajíc myslelo zcela na vše a je tak možné uzpůsobit veškeré vnitřní příčky dle případných přání nových majitelů.
Dům je zasazen do rozlehlého pozemku o velikosti 1435 m², který je jako stvořený pro zahradní aktivity, dětské hřiště, vlastní zahrádku či bazén. Lokalita blízko Hořovic, na okraji brdských lesů, nabízí jedinečné spojení přírodní krásy a snadné dostupnosti do městského života. Okouzlující příroda na dosah ruky a skvělá dostupnost do Prahy a Plzně činí tuto nabídku neodolatelnou. V blízkých Hořovicích, kam autem dojedete za 5 minut, se nachází veškerá občanská vybavenost. V obci je školka, restaurace, obchod a fotbalové hřiště.
Těším se na Vás při prohlídce,
Petr Firman

Parametry domu

Cena
10 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Podluhy
ID
00002
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
144 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
239 m2
Podlahová plocha
180 m2
Plocha nemovitosti
1435 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FIRMAN BRUNETTI

Na Zámecké 1518/9, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Petr Firman

Petr Firman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Podluhách?

Podobné nemovitosti