Prodej chaty, Nalžovice, 74 m2

Nalžovice

9 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 133 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Nalžovicích

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Nabízíme k prodeji nadstandardně vybavenou klimatizovanou dvoupodlažní chatu v těsné blízkosti vodní nádrže Slapy v obci Oboz. K chatě náleží pozemek o rozloze 629 m2 s vlastním vyhrazeným parkovacím stáním.

V přízemí se nachází prostorný kuchyňský kout propojený s obývacím pokojem o celkové rozloze 25 m2. Součástí přízemí je také koupelna o rozloze 4 m2. Druhé nadzemní podlaží disponuje dvěma podkrovními pokoji. První pokoj má rozlohu 13,5 m2 a druhý 8,4 m2, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení.

Chata je provedena v moderním, vkusně minimalistickém pojetí, které umožňuje nízkonákladové bydlení s minimálními nároky na údržbu. Materiálové řešení kombinuje dřevěný fasádní obklad, velkoformátová prosklení na čelních fasádách a střešní krytinu z bonnského šindele. Střídmý design čerpá z přírodních materiálů a navazuje na okolní přírodu. Velkoformátová čelní skla umožňují dokonalé prosvětlení vnitřních prostor a otevřené výhledy do okolí, což rezidentům přináší uklidňující pocit, že i doma jsou přirozenou součástí přírody.

Oboz je malebná vesnice v okrese Příbram, ve Středočeském kraji, přibližně 3,5 km severozápadně od obce Nalžovice. Tato lokalita se nachází poblíž známé vodní nádrže Slapy, což ji činí ideálním místem pro milovníky přírody a vodních sportů. Vodní nádrž Slapy je oblíbeným místem pro koupání, rybaření, plachtění a další outdoorové aktivity. Okolní lesy a přírodní stezky jsou perfektní pro pěší turistiku a cykloturistiku.

Tato jedinečná nemovitost je tedy skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidné místo pro relaxaci s bohatými možnostmi pro rekreační aktivity v těsné blízkosti přírody.

Pro více informací o nemovitosti nebo zájem o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
9 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 8. 2024
Adresa
Nalžovice
ID
N7057
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
74 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
629 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Mgr. Adam Kvasnička

Mgr. Adam Kvasnička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Nalžovicích?

Podobné nemovitosti