Prodej rodinného domu, Los Imbernones, Murcia, Španělsko, 80 m2 (ID: 2279687)

Los Imbernones, Murcia, Španělsko

8 500 000 Kč
Prověřené firmy

Informace k domu

Prodej novostavby domu v San Pedro Del Pinatar

Mám pro vás nabídku novostavby domu v San Pedro Del Pinatar na slunné Costa Blanca. Tento dům byl postaven v roce 2022 a nabízí luxusní vybavení a moderní architekturu. Dům má samostatný pozemek s velkým bazénem, který je ideální pro odpočinek a relaxaci.

Při vstupu do domu se ocitnete v prostorné hale, která vede do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Obývací pokoj je velmi prostorný a světlý, s velkými francouzskými okny, které umožňují dostatek přirozeného světla. Kuchyňský kout je plně vybaven moderním zařízením, takže budete mít vše, co potřebujete pro vaše vaření.

V přízemí se dále nachází prostorná ložnice, kde si můžete odpočinout a relaxovat. Součástí přízemí je také moderní koupelna se sprchou a toaletou. Technická místnost s pračkou a sušičkou je také k dispozici pro snadné skladování věcí.

První patro domu nabízí dvě ložnice, každá s vlastní koupelnou, které nabízejí dostatek soukromí a pohodlí. Z jedné ložnice je přístup na terasu s výhledem na okolní krajinu. Tato terasa je ideální pro relaxaci a odpočinek s rodinou nebo přáteli.

Dům se nachází v krásném městě San Pedro Del Pinatar, které je vynikající pro své písečné pláže, malé útulné restaurace a klidné prostředí. Nachází se v blízkosti mnoha turistických atrakcí, jako jsou národní parky, Přírodní rezervace Las Salina, historická města a památky. Dále léčebné bahno. Specifické klimatické podmínky, vysoký počet slunečních dní během roku a vysoká salinita vody umožňují ukládání léčivého bahna v laguně Mar Menor již po staletí. I vy si tady můžete vyzkoušet zdarma blahodárné účinky tohoto bahna, které se nanáší na tělo pomocí špachtle nebo rukou přímo ze dna laguny. Tato přírodní léčba se jmenuje talasoterapie a je uznávanou metodou využívající moře a jeho bohatství k léčení lidského těla. Tyto bahenní koupele mají velmi prospěšné vlastnosti především na revmatické a kožní onemocnění (vyrážky a akné).

Tato novostavba domu v San Pedro Del Pinatar je skvělou investicí pro ty, kteří hledají moderní, prostorný a luxusní dům na slunné Costa Blanca.

Parametry domu

Cena
8 500 000 Kč
Aktualizováno
1. 9. 2024
Adresa
Los Imbernones, Murcia, Španělsko
ID
292-NP00435
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
80 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
40 m2
Plocha nemovitosti
80 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Jana Procházková

Mgr. Jana Procházková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti