Prodej rodinného domu, Spálené Poříčí, Mírová, 83 m2 (ID: 2285749)

Mírová, Spálené Poříčí

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Spáleném Poříčí

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme poslední dům z našeho developerského projektu tří nízkoenergetických rodinných domů ve městě Spálené Poříčí vzdáleném 20 km od Plzně. Město Spálené Poříčí disponuje veškerou občanskou vybaveností.

Ve fotkách je možno se podívat na aktuální fotky z realizace již 2 domů ve výstavbě.

Pozemek s domem se nachází v klidné části města jako předposlední pozemek v zástavbě přímo u lesa. Jedná se o dřevostavbu bungalov zastavěné plochy cca 104 m2 ( s pozemkem 520m2 ).

V domu bude chybět k plnému vybavení jen nábytek a kuchyňská linka. Pozemek bude plně zasíťován. Vytápění řešeno tepelným čerpadlem vzduch/voda s napojením na teplovodní podlahové topení. V domech bude položeny Vinylové podlahy a jejich dekor bude možné si vybrat společně s interiérovými dveřmi u dodavatele SIKO včetně veškerých zařizovacích předmětů, obkladů a dlažeb v koupelně. Domy budou založeny na základové desce, kvalitně zatepleny a s finální silikonovou omítkou. Jako střešní krytina bude použita pálená taška v barvě Antracit. Dům si lze navíc doplnit další příplatkovou výbavou, jako jsou např. krbová kamna, klimatizace, předokenní stínění a další.

Úplný seznam vybavenosti a technické specifikace domu, stejně jako další příplatkovou výbavu, získáte od obchodního zástupce.

V případě zájmu o bližší informace nás neváhejte kontaktovat. S financováním Vám rád pomůže náš hypotéční specialista. Na dům je vydáno stavební povolení a bude zhotoven k předání do 10 měsíců od převedení pozemku a podepsání smlouvy o dílo.

Parametry domu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Mírová, Spálené Poříčí
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
83 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
520 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

EasyHomes reality

Studentská 1999/55a, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Matěj Končal

Matěj Končal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Spáleném Poříčí?

Podobné nemovitosti