Prodej rodinného domu, Stara Novalja, Chorvatsko, 190 m2 (ID: 2286972)

Stara Novalja, Chorvatsko

7 105 000 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k domu

Chorvatsko-Nemovitosti.cz má pro Vás dvoupatrový rekreační dům se čtyřmi doupokojovými apartmány. Možnost pronájmu nebo pro velkou rodinu. Každý app. má vlasní vchod, parkování v zahradě nebo parkoviště. Dům je čistý a udržovaný. Jen 150m od moře. Stara Novalja je klidné a pohodové městečko- má jen 280 stálých obyvatel. Je vhodné pro dovolenou, ale i delší pobyt. Je zasazeno do bílých skal, zeleně a modrou mořskou hladinou. Samozřejmě se do městečka dostanete pohodovou silnicí z města Novalja. Ve městečku naleznete malý supermarket a restaurace. Náš dům má výbornou polohu pro koupání v moři, ale i návštěvu přírody nebo přátelv okolí. Podrobně o domě:

Další foto na našich web.stránkách.

Dům na prodej je dvoupatrová budova s ​​celkem čtyřmi byty ve Staré Novalji

Má celkovou stavební hrubou plochu 193,28 m2 a skládá se ze suterénu, zvýšeného přízemí a prvního patra (půdorys můžeme dodat).
Suterén má rozlohu 14,98 m2. Sklad 2,74 m2 pod schodištěm.
Ve zvýšeném přízemí jsou dva byty, každý s obývacím pokojem a kuchyní, chodbou, ložnicí, koupelnou a krytou terasou.
V prvním patře jsou také dva byty shodné s těmi v přízemí. Apartmány v prvním patře mají výhled na moře.
Všechny apartmány jsou zařízené a klimatizované.
Dům je obklopen zahradou 166 m2, kde je i parkoviště.
Asi 9 minut chůze na krásnou promenádu ​​a pláže.
Oblíbené klidné letovisko Stara Novalja najdete v hluboké zátoce na severovýchodním pobřeží ostrova Pag přes úzkou šíji ostrova pouhé 3 km vzdálené od vyhlášeného střediska cestovního ruchu Novalja.

Stara Novalja je klidnější letovisko vhodné především pro dovolenou s malými dětmi, zároveň je však velmi příznivě vzdálené od centra zábavy v letovisku Novalja a zejména pláže Zrće, která je vyhlášeným centrem zábavy s množstvím diskoték a nočních klubů pro mladé.

Na okraji osady Stara Novalja leží malá, ale velmi pěkná a upravená písečná pláž Planjka - Trinčel vyznamenaná tzv. Modrou vlajkou, která je jednou z nejoblíbenějších pláží na ostrově Pag, zejména díky své dobré dostupnosti a pozvolnému vstupu do moře s písčitým dnem.

Ostrov Pag je známý díky teplému klimatu a blízkostí k České republice - Brno 750km po dálnici. Na ostrov se dostanete trajektem i po mostě, najdete zde benzínové pumpy, obchody, stavebniny a prodejny hobby doplňků. Jsou zde také restaurace, bary, diskotéky a mariny pro ukotvení lodí skůtrů atd. Na Pagu najdete výborné Pažské sýry, speciální krajky nebo výrobu solných přípravků.

Veřejné služby
Voda:
Elektro
Kanalizace
Vytápění a chlazení: Systém vytápění přímotopy
Certifikáty:
Energetická třída: Energetický certifikát
Stavební povolení
Kolaudační rozhodnutí

Info:
Vzdálenost od moře: 150 m
Most, který spojuje ostrov pevninu je zdarma
Obchod
Restaurace
Služby města a kulturní centrum
Parkování

Parametry domu

Cena
7 105 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Stara Novalja, Chorvatsko
ID
99
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
359 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dana Růžičková

Dana Růžičková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti