Prodej rodinného domu, Vodice, Chorvatsko, 360 m2

Vodice, Chorvatsko

13 788 135 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k domu

Na prodej je plně zařízený dům se 7 apartmány a prostornou zahradou, ideální pro turistické pronajímání!

Tato nemovitost se nachází na výborné lokalitě v klidné čtvrti, obklopena rodinnými domy. Dům je vzdálen pouhých 900 metrů od pláže Hangar a 1500 metrů od centra města. Nemovitost je registrována pro poskytování turistických služeb a již řadu let úspěšně funguje v turistickém odvětví.

Jedná se o samostatně stojící apartmánový dům s celkovou hrubou podlahovou plochou 397,37 m², který je postaven na pozemku o rozloze 605 m².
Dům je rozdělen do 7 plně vybavených a zařízených apartmánů, připravených k okamžitému pronajímání. Každý apartmán má klimatizaci, což zajišťuje pohodlí pro hosty v letních měsících. Dům má tři podlaží: přízemí, první a druhé patro. V přízemí se nacházejí tři jednopokojové apartmány. Vnější schodiště vede do prvního patra, kde je jednopokojový a dvoupokojový apartmán. Vnitřní schodiště vede do druhého patra, kde jsou také jednopokojový a dvoupokojový apartmán.

Prostorná zahrada o rozloze 318 m² nabízí dostatek prostoru pro další využití. K dispozici je parkovací místo pro 7 a více aut a venkovní gril. K nemovitosti je možný přístup ze dvou ulic, což zvyšuje její atraktivitu a flexibilitu.

Tato nemovitost nabízí vše potřebné pro pohodlný pobyt hostů a představuje výjimečnou příležitost pro úspěšné podnikání v oblasti turismu. Díky rostoucímu turistickému ruchu v Chorvatsku se Vodice staly jednou z nejvyhledávanějších destinací, což z této nemovitosti činí nejen skvělou investiční příležitost, ale také možnost kvalitního života po celý rok.

Pokud hledáte podobnou investici nebo specifickou nemovitost v této oblasti, rádi vám pomůžeme s vyhledáním a výběrem. Nabízíme profesionální poradenství a asistenci při celém procesu nákupu.

Parametry domu

Cena
13 788 135 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Vodice, Chorvatsko
ID
F14297
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
360 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
360 m2
Plocha nemovitosti
605 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti