Prodej bytu 3+kk, Bučovice, Májová, 85 m2

Májová, Bučovice

13 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 482 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Bučovicích

Informace k bytu

Představujeme exkluzivní nabídku moderního bytu 3+kk k prodeji v novém rezidenčním projektu ZEN Rezidence, který se nachází v žádané lokalitě pražské Libně. Tento byt o užitné ploše 85,3 m² se nachází v 1. nadzemním podlaží a zaujme nejen skvělým dispozičním řešením, ale také velkou terasou a soukromou zahradou.


Z prostorné vstupní chodby se lze pohodlně přesunout do vzdušného obývacího pokoje spojeného s kuchyní a jídelním koutem o rozloze 30,2 m². Obývací pokoj umožňuje vstup na terasu (22,6 m²), která plynule navazuje na zahradu o rozloze 96,1 m², ideální pro relaxaci, rodinné grilování či jiné venkovní aktivity. Dále se v bytě nacházejí dvě prostorné ložnice (16 a 14,9 m²), rovněž se vstupy na terasu. Byt disponuje samostatnou toaletou a koupelnou s vanou, které jsou oddělené pro zvýšení komfortu bydlení. Interiér působí moderním a vzdušným dojmem a nabízí dostatek úložných prostor.


Byt bude dokončen do vysokého standardu s vinylovými podlahami v dekoru dřeva, moderními velkoformátovými obklady a sanitou značky SAT a GROHE. V bytě jsou hliníková okna s izolačními trojskly a s předokenními elektrickými žaluziemi a také řízené větrání s rekuperací tepla. Byt také disponuje bezpečnostními vstupními dveřmi třídy 3. K bytu náleží parkovací stání a sklep v pohodlných garážích v podzemním podlaží domu.


Zen Rezidence navíc nabídne reprezentativní společné prostory, v podzemních podlažích domu bude k dispozici také kočárkárna nebo prostor pro mytí jízdních kol.




Okouzlující část pražské Libně, kde je tento projekt umístěn, je skvělou volbou pro ty, kteří hledají praktické bydlení blízko centra. Tato lokalita se vyznačuje skvělou dopravní dostupností – stanice metra Palmovka a několik tramvajových linek vás během deseti minut dovezou do srdce města.


V blízkém okolí najdete veškerou potřebnou občanskou vybavenost. Bohatá nabídka obchodů, škol, fakultní nemocnice Bulovka, sportovní centrum, supermarket, restaurace i stylové kavárny. Načerpat novou energii můžete v nedalekém parku Pod Korábem či v Proseckých skalách. Vltavské nábřeží, nacházející se nedaleko rezidence, zase nabízí nádherné výhledy na řeku a možnosti sportovního vyžití.


Pro více informací nás neváhejte kontaktovat!

Parametry bytu

Cena
13 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Májová, Bučovice
ID
529154
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
85 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Bučovicích?

Podobné nemovitosti