Prodej bytu 3+kk, Bučovice, Májová, 83 m2

Májová, Bučovice

12 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 60 763 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Bučovicích

Informace k bytu

Nabízíme jedinečnou příležitost stát se majitelem velkorysého bytu 3+kk v novém rezidenčním projektu ZEN Rezidence, který se nachází v atraktivní lokalitě pražské Libně.


Byt se dvěma ložnicemi a celkovou plochou 83,3 m² se nachází ve třetím nadzemním podlaží a nabízí prostornou lodžii do klidné zádní části rezidence. Při vstupu do bytu vás přivítá prostorná chodba s dostatkem úložných prostor, která plynule přechází do centrální části bytu. Zde se nachází obývací pokoj spojený s kuchyňským a jídelním koutem o rozloze 27,4 m². Z obývacího pokoje se můžete přesunout na lodžii (11,9 m²), ideální pro relaxaci či letní grilování. Hlavní ložnice (12,8 m²) přímo navazuje na obývací pokoj a disponuje rovněž vstupem na lodžii. Druhá ložnice (11,7 m²) je situována na druhém konci bytu, což poskytuje dostatek soukromí. Interiér dále nabízí koupelnu s vanou, praktickou komoru a samostatnou toaletu. 


Byt bude dokončen do vysokého standardu s vinylovými podlahami v dekoru dřeva, moderními velkoformátovými obklady a sanitou značky SAT a GROHE. V bytě jsou hliníková okna s izolačními trojskly a s předokenními elektrickými žaluziemi a také řízené větrání s rekuperací tepla. Byt také disponuje bezpečnostními vstupními dveřmi třídy 3. K bytu náleží parkovací stání a sklep v pohodlných garážích v podzemním podlaží domu.


ZEN Rezidence navíc nabídne reprezentativní společné prostory, v podzemních podlažích domu bude k dispozici také kočárkárna nebo prostor pro mytí jízdních kol.


Libeň je jednou z nejatraktivnějších čtvrtí v Praze, která nabízí pohodlné bydlení blízko centra města. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří chtějí využívat všech výhod městského života a zároveň si užívat klidné a příjemné prostředí. Díky skvělé dopravní infrastruktuře je Libeň perfektně propojena s ostatními částmi Prahy - stanice metra Palmovka a několik tramvajových linek. Široká nabídka obchodů, škol, Fakultní nemocnice Bulovka, sportovní centrum, supermarket, restaurace a stylové kavárny. Tato bohatá občanská vybavenost přispívá k vysoké kvalitě života a zajišťuje, že máte všechny potřebné služby na dosah ruky. Pro milovníky přírody nabízí Libeň několik zelených oáz, jako je park Pod Korábem nebo Prosecké skály. Nedaleké Vltavské nábřeží nabízí nádherné výhledy na řeku a je ideálním místem pro romantické procházky podél vody.

Parametry bytu

Cena
12 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Májová, Bučovice
ID
529392
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
83 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Bučovicích?

Podobné nemovitosti