Prodej rodinného domu, Rabac, Chorvatsko, 450 m2

Rabac, Chorvatsko

18 290 150 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Prověřené firmy

Informace k domu

Apartmánový dům u moře Rabac, Labin, 450m²

Chcete se vrátit k přírodě, hledáte svůj vlastní klid a pohodu? Autentický životní styl, fascinující dědictví, nedotčená příroda, špičkové jídlo, jsou jen některé z důvodů, proč je Istrie vaší ideální destinací pro únik z reality.

Středomořské klima, vynikající gastronomická nabídka a několik aktivit udrží vaši zvědavost na Istrijském poloostrově. Začněte objevovat další klenoty našeho pobřeží z pohodlí svého vlastního pozemku, který vám nabízíme a představujeme při této příležitosti.

S otevřeným výhledem na mírně se svažující moře se nachází tento prostorný apartmánový dům o celkové ploše 450 m².
Dům má přízemí a dvě patra a tvoří ho celkem osm bytových jednotek.

V přízemí domu jsou dva byty o velikosti 32 m² a jeden byt o velikosti 35 m². Každý apartmán se skládá z otevřeného obývacího prostoru s kuchyní, ložnice s vlastní koupelnou. Dále zde najdeme komoru 50 m² s koupelnou.

V prvním patře na nás čekají další dva byty 55 m² a jeden apartmán 60 m². Byty jsou stejně jako v přízemí navrženy s otevřeným obývacím prostorem s kuchyní a jídelnou a nechybí ani jedna ložnice s vlastní koupelnou.

Druhé patro se skládá ze dvou bytů o velikosti 70 m². Stejně jako v přízemí i v 1. patře i zde najdeme opět otevřený koncept obývacího prostoru a kuchyně, ale zde byty obsahují dokonce dvě ložnice, koupelnu a toaletu pro hosty.

Vedle domu je vedlejší budova sestávající z další garsonky a komory.
Dvůr je prostorný o rozloze 1310 m² a je oplocený a zařízený ve středomořském stylu. V centrální části zahrady je bazén s lehátkem, najdeme zde i gril a parkoviště pro auta.

Každá bytová jednotka nabízí soukromí, protože každá má samostatný vchod, apartmány jsou kompletně zařízené a největší předností této nemovitosti je určitě krásný neskutečný výhled na moře, který se nabízí ze všech teras této unikátní stavby, stejně jako ze samotné zahrady.

Tato nemovitost má skutečný potenciál pro rychlou návratnost investice, vzhledem k blízkosti moře, pláží a vybavení .

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Parametry domu

Cena
18 290 150 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Rabac, Chorvatsko
ID
00668
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
450 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1310 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti