Prodej rodinného domu, Barban, Chorvatsko, 134 m2

Barban, Chorvatsko

6 507 800 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Prověřené firmy

Informace k domu

Dům - Barban, 134,50m²

Tato nemovitost na prodej se nachází na hezkém místě v Barban, na okraji vesnice s okouzlujícím výhledem na moře. Tento hezký dům vám nabízí jedinečnou příležitost vychutnat si klid a krásu přírody, jen 2 kilometry od první krásné pláže a nedaleko od malebné zátoky Blaz.

Celková plocha tohoto domu je 134,5 m², rozdělena na dvě bytové jednotky, které sdílejí společný bazén. První bytová jednotka má rozlohu 85 m² a skládá se ze dvou prostorných ložnic, ideálních pro pohodlné spaní a relaxaci. V této jednotce dále najdete kuchyň s jídelnou a prostorný obývací pokoj, kde si můžete užít společné chvíle. Vestavěný krb navíc vytváří hřejivou a příjemnou atmosféru, zatímco klimatizace zajišťuje svěžest během horkých letních dnů.

Druhá bytová jednotka o rozloze 49,5 m² nabízí další soukromí a komfort. Skládá se z jedné prostorné ložnice, kuchyně s jídelnou a pohodlné toalety. K regulaci teploty se používá klimatizace, která zajišťuje příjemný pobyt po celý rok.

Fasáda domu byla nedávno zrekonstruována s novou izolací. Garážová vrata byla také vyměněna za nová, což dokresluje celkový dojem z domu.
Zahrada je krásně zdobená a pravidelně udržovaná. Koupaliště je ideálním místem pro osvěžení a relaxaci, praktičnost a bezpečnost zajišťuje parkoviště s možností parkování tří aut.

Tento dům představuje výbornou příležitost, jak vyřešit problém bydlení v krásném prostředí nebo investovat do turistického pronájmu, který vám umožní plně využít kouzla Barbanu, krajiny a pobřeží.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Parametry domu

Cena
6 507 800 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Barban, Chorvatsko
ID
00849
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
134 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
333 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti