Prodej rodinného domu, Altea la Vella, Španělsko, 458 m2

Altea la Vella, Španělsko

48 044 995 Kč

(včetně provize RK)

Prověřené firmy

Informace k domu

Luxusní vila s terasami s nádherným výhledem na moře Altea, Costa Blanca, Španělsko

Nabízíme Vám na prodej velkou luxusní vilu s neuvěřitelnou polohou, vedle Altea club de Golf, v blízkosti pláže Olla a přístavu Campomanes, pouhých 8 km do centra Altea společně s Altea la Vella, tradičně známou pro svou kvalitu života, služby kulturní a umělecké, naleznete zde také širokou škálu restaurací s jedinečnou gastronomickou nabídkou. Provozovat lze různé sportovní a kulturní aktivity.

Vila je navržena na pozemku s nádherným výhledem na moře v exkluzivní komunitě. Několik teras, verandy a zahradní plochy doplňují design této senzační vily v Altea.

Dispozice vily - 3 ložnice, 5 koupelen, bazén, výtah, vše v nejlepší kvalitě a dokonalém designu. Je rozložena do tří úrovní, vchod se nachází v nejvyšším patře, kde se nachází vstupní hala, která je propojena s garáží pro dvě auta. Zde můžete použít schody nebo výtah do nižších pater, který komunikuje se zbytkem domu. V prostředním patře jsou tři ložnice. Hlavní ložnice má postel umístěnou tak, aby si užívala nádherný výhled na moře, má přístup na soukromou terasu a má vlastní koupelnu a šatnu. Další dvě ložnice mají také vlastní koupelnu, prostorné šatní skříně a společnou terasu.

V přízemí se nacházejí všechny obytné prostory, otevřené a světlé, kuchyň s centrálním ostrovem se připojuje k jedné verandě a venkovní terase s bazénem, která vás zavede k moři, aniž byste opustili dům. Dále prostorný obývací pokoj s jídelnou, který má velká okna a přístup na druhou verandu, hlavní terasu a je jedním z klenotů této vily. V tomto patře najdeme také prádelnu, vnitřní a venkovní koupelny pro hosty, stejně jako přístup k výtahu.

Vila je vybavena výtahem, zabezpečovacím systémem, systémem SmartHome, podlahovým vytápěním, klimatizací, technickým osvětlením a kuchyní vybavenou elektrospotřebiči.

Design, vybavení, kvalita a působivé výhledy na moře, úžasné soukromí a klid na vás čekají v Altea, Costa Blanca North. Altea, nebo okouzlující bílá krása, je okouzlující kosmopolitní město, patří do provincie Alicante a je takovou malou oázou klidu uprostřed Costa Blanca. Město Benidorm je nedaleko. Na letiště se dostanete za 48 min. Přímé napojení na dálnici AP 7.

Vila je ve výstavbě, předání nemovitosti je plánováno na konec roku 2025.

Při koupi této luxusní vily pro Vás máme akci 2 noci zdarma na ubytování v hotelu v Gran Alacant.

V ceně nemovitosti je již zahrnuta provize developerovi. V ceně nemovitosti není zahrnuta DPH ve výši 10% z kupní ceny novostavby, dále cca 1% z kupní ceny za právní služby a cca 2.5% za služby notáře + katastr.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte s důvěrou kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Parametry domu

Cena
48 044 995 Kč
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Altea la Vella, Španělsko
ID
02558
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
458 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
817 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti