Prodej rodinného domu, Ražanj, Chorvatsko, 328 m2

Ražanj, Chorvatsko

31 287 500 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Prověřené firmy

Informace k domu

Krásná vila - Ražanj, Rogoznica, 328m²

Nabízíme Vám na prodej krásnou vilu s prostorným bazénem, která je perfektně umístěná u moře. Tato exkluzivní nemovitost nabízí maximální kombinaci luxusu a pohodlí, ideální pro ty, kteří hledají skutečný středomořský životní zážitek. Vila má 328,66 m² a celý pozemek má 537 m².

Ve vile je celkem 5 ložnic s manželskými postelemi a pečlivě vybraným nábytkem, tři pokoje mají navíc vlastní koupelnu. V prvním patře jsou 4 ložnice a každý pokoj má přístup na terasu s otevřeným výhledem na moře. Na stejné úrovni je hlavní koupelna s vanou.
V přízemí se nachází obývací pokoj a jídelna s kuchyní. Z obývacího pokoje je prostorná cesta s výhledem na moře. V nejnižším patře je koupelna se sprchovým koutem a letní kuchyní se všemi spotřebiči a vstupem do krytého obývacího pokoje, ze kterého si můžete užívat bazén a lehátka. Vyhřívaný bazén o velikosti 30 m² vám nabízí možnost koupání i v době nižších teplot. Součástí koupě vily je i kotviště pro loď v zátoce.
Velké nádvoří má slunné posezení s výhledem na moře a je obklopeno zdmi z přírodního kamene a stěnami z matného skla pro soukromí, stejně jako diskrétní noční osvětlení. V přízemí a prvním patře je podlahové vytápění, v celém objektu je celkem 6 klimatizací.

V Ražanji najdete klidné zátoky a krásné pláže s křišťálově čistou vodou, ideální pro dny odpočinku na slunci nebo aktivity jako plavání, potápění a plachtění. Místo je navíc známé svými tradičními restauracemi, kde si můžete pochutnat na čerstvých mořských plodech a místních specialitách.
Díky svému klidnému prostředí a nedotčené přírodě je Ražanj perfektní destinací pro ty, kteří hledají únik od shonu města a chtějí si odpočinout v idylickém prostředí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Parametry domu

Cena
31 287 500 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Ražanj, Chorvatsko
ID
02704
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
328 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
537 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti