Prodej rodinného domu, Sutivan, Chorvatsko, 100 m2

Sutivan, Chorvatsko

18 772 500 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prověřené firmy

Informace k domu

Dům - Sutivan, Brač 100m²

Nabízíme Vám krásný dům na prodej v Sutivanu na ostrově Brač, pouze 250m od moře.

Dům je ideální pro ty, kteří hledají klid a soukromí v přírodním prostředí.
Dům se rozkládá na dvou podlažích a má celkovou plochu 100m², má 4 prostorné a světlé ložnice, ideální pro rodinu nebo hosty. K dispozici jsou také 3 moderní koupelny se špičkovým vybavením a 2 terasy s nádherným výhledem na moře, ideální pro relaxaci a vychutnávání západů slunce.
Venkovní bazén s lehátky na opalování je ideální pro letní dny a prostorná zahrada o rozloze 500m² zajišťuje soukromí a prostor pro různé aktivity.

Dům se nachází v klidné části Sutivanu a nabízí nádherný výhled na moře a poskytuje rychlý přístup ke všem potřebným zařízením a atrakcím, které Brač nabízí. Již se s úspěchem používá v cestovním ruchu, což z něj dělá ideální investici pro ty, kteří chtějí pokračovat v pronájmu nebo si prostě užít své vlastní letní sídlo.
Soukromí je zaručeno, vzhledem k prostorné zahradě a umístění domu. Díky blízkosti pláže a centra města je tato nemovitost ideálním místem pro dovolenou.
Vysoký turistický potenciál díky atraktivní poloze a skvělému vybavení.

Pokud hledáte luxusní nemovitost v jedné z nejkrásnějších lokalit na Brači, tento dům v Sutivanu je pro vás ideální volbou.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Parametry domu

Cena
18 772 500 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Sutivan, Chorvatsko
ID
02912
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
100 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
500 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti