Prodej rodinného domu, Barban, Chorvatsko, 150 m2

Barban, Chorvatsko

10 512 600 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Prověřené firmy

Informace k domu

Dům - Barban, 150m²

Obec Barban se nachází na Istrijském poloostrově, jihozápadně od řeky Raša, která má přístup k moři. Do této oblasti patří až 73 vesnic a osad. I toto místo poznamenala bohatá historie, která po sobě zanechala památky, barokní kostel, velké kamenné vstupní dveře, obranné zdi.
Barban je především známý díky akci "Ring Race". Tradice a kultura jsou uctívány dodnes.

Tento krásný kamenný dvojdomek na okraji vesnice vyzařuje rustikální kouzlo a historii. Je obklopen přírodou s výhledem do polí a lesů a poskytuje pocit klidu a izolace, ale zároveň spojení s místní komunitou.

Interiér domu je plný tepla, se silnými kamennými zdmi, které poskytují stín v létě a udržují teplo v zimě.

V přízemí domu se nachází kuchyně s jídelnou, obývací pokoj, ložnice s koupelnou, toaleta pro hosty a herna.
Kuchyně je prostorná a funkční, se stolem uprostřed a moderními spotřebiči, které harmonicky splývají s rustikálním vzhledem. Okna nabízejí výhled do zahrady a přinášejí dostatek přirozeného světla
Krb v přízemí je nejen zdrojem tepla, ale také estetickým prvkem, který přispívá k příjemné atmosféře.
V obývacím pokoji dodávají stropní trámy další vrstvu kouzla a pohodlí.
Pokoj s koupelnou je praktický pro hosty nebo členy rodiny, kteří preferují přízemí. Koupelna je moderně zařízená kvalitními materiály.

K dispozici je také multifunkční prostor, kde si můžete dopřát relaxaci, nyní funguje jako dětská herna, ale instalace pro saunu, vířivku nebo se dá proměnit v prostor pro jógu a cvičení.
Dřevěné schody nás vedou do prvního patra a dvou ložnic Každá ložnice má vlastní koupelnu, která zajišťuje pohodlí a soukromí. Ložnice jsou prostorné s kamennými detaily na stěně.
Velká terasa je ideální pro ranní kávu, večerní čaj nebo si jednoduše vychutnáte výhled do přírody. Je vybavena venkovním nábytkem.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Parametry domu

Cena
10 512 600 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Barban, Chorvatsko
ID
03008
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
494 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti