Prodej vícegeneračního domu, Únětice, Rýznerova, 108 m2 (ID: 2297886)

Rýznerova, Únětice

8 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 415 Kč /za měsíc

(neplatíte provizi!)

Prověřené firmy v Úněticích

Informace k domu

Bydlení pro rodinu, dvougenerační bydlení, dva oddělené byty k pronájmu, bydlení spojené s podnikáním, samostatnou kancelář nebo provozovnu ... to všechno a mnohem více Vám umožní tento dům v ulici Rýznerova, v centru Únětic, v okrese Praha-západ.

Na první pohled se může zdát malý, ale až si ho pořádně projdete, tak teprve zjistíte, co všechno se s ním dá dělat!

Ještě před pár měsíci byl dům užíván jako dva oddělené byty. Obě patra totiž mají i samostatné vstupy z ulice a dají se tedy používat zcela nezávisle na sobě tak, že se jejich uživatelé vůbec nemusejí potkávat.

V přízemí domu je zádveří, poměrně velký obývací prostor s kuchyňským a jídelním koutem, malá ložnice, velká koupelna a schody do patra. Celkem zhruba 52 m2 užitné plochy.

Na obývací prostor navazuje terasa za domem (cca 40 m2), ohraničená poměrně vysokou skálou a zdmi, která Vám poskytne naprosté soukromí. Tento koutek pozemku, stejně jako celá zadní část domu čeká na své oživení. A dá se z něho vytvořit krásná oáza klidu, pohody, stínu i slunce! Ano, slunce sem i přes hloubku terénu částečně svítí celý den.

Horní patro domu je rozděleno na zádveří, místnost s kuchyňským koutem, dva pokoje, koupelnu a galerii. Celkem zhruba 56 m2 užitné plochy. I horní patro má svou terásku (cca 14 m2).

Prakticky jsou to dva byty v jednom domě. Takže když budete chtít, aby se Vám část peněz z koupě domu vrátila, můžete jedno patro klidně pár let pronajímat. A nebo si v patře udělat byt a v přízemí prostor k podnikání. Možností je tu spoustu!

Spodní patro je totiž vhodné třeba i pro kavárničku, obchůdek, kancelář, dílnu ... cokoliv budete potřebovat. Zrovna tu kavárničku bych si tu dovedl představit! I s teráskou za domem.

Momentálně se v přízemí domu (v obývacím pokoji, ložnici i v koupelně) pokládá nové podlahové teplovodní topení napojené na nový elektrokotel. A pokud se včas rozhodnete dům koupit, můžete si ještě vybrat podlahové krytiny.

Jasně, že ten dům potřebuje nějakou další práci a investici! Ostatně jako každý starý dům. Vy teď ale můžete získat slušnou částku z programu dotací "Oprav dům po babičce".

Každopádně se to vyplatí! Protože budete mít dům v centru Únětic, kde se vůbec nežije špatně! Kromě celkem čilého společenského dění a různých spolků tu je mateřská školka, pro větší děti lesní školka, 1. stupeň ZŠ, obchody, vyhlášený Únětický pivovar s restaurací (a všelijakými akcemi) a různé možnosti kam za přírodou nebo sportem. No a když Vám to nebude stačit, do Prahy je to odsud kousek. Autem i autobusem. Ten mimochodem staví 100 m od domu.

Abyste zjistili veškerý potenciál tohoto domu, je nejlepší se přijet podívat osobně, podrobně si ho projít a promyslet, jak byste si ho co nejlépe přizpůsobili pro Vaše potřeby. Tak se dlouho nerozmýšlejte a domluvte si termín. Budu se na Vás těšit!

Virtuálně se můžete domem projít zde: https://my.matterport.com/show/?m=F7Eg6ecPsZx

PENB třída G.

Parametry domu

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
neplatíte provizi!
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Rýznerova, Únětice
ID
RF 0525
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
108 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
204 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Robert Frolík

Robert Frolík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Úněticích (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti