Prodej rodinného domu, Dobrá Voda, Černá Hora, 185 m2

Dobrá Voda, Černá Hora

6 027 600 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k domu

Nabízíme vám k prodeji krásný třípatrový dům o celkové ploše 194 m², který se nachází na pozemku o rozloze 300 m². Tento dům je ideální pro rodinné bydlení nebo rekreační pobyt a poskytuje dostatek prostoru a komfortu pro celou rodinu. Díky svému promyšlenému uspořádání je tato nemovitost skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidné prostředí a zároveň blízkost k moři.

První patro zahrnuje prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní, který vytváří vzdušný otevřený prostor ideální pro společné chvíle. Dále je zde koupelna, skladovací místnost a přímý přístup na dvorek se zahradou a bazénem, což nabízí prostor pro relaxaci a zábavu na čerstvém vzduchu.

Druhé patro nabízí tři útulné ložnice a koupelnu, poskytující potřebný komfort a soukromí pro všechny členy rodiny. K dispozici je také prostorná terasa s nádherným výhledem na okolní přírodu, která je ideální pro odpočinek.

Třetí patro je jedinečné díky velkému pokoji s vlastní koupelnou a terasou o rozloze 25 m², která nabízí další soukromí a prostor pro hosty nebo může sloužit jako pracovní prostor či studio.

Vnitřní schodiště zajišťuje snadný přístup ke všem podlažím. Dům je díky svému funkčnímu rozložení vhodný jak pro trvalé bydlení, tak i jako rekreační sídlo.

Vlastnit nemovitost v lokalitě Dobre Vode přináší řadu výhod. Kromě krásných pláží a příjemného středomořského klimatu je tato oblast známá svou poklidnou atmosférou, která je ideální pro rekreaci a únik od každodenního shonu. Nemovitosti v blízkosti moře jsou vysoce ceněné a mají potenciál k pronájmu nebo jako dlouhodobá investice. Tento dům s bazénem a terasami poskytuje ideální prostředí pro relaxaci a rodinný odpočinek.

Dobre Vode je malebná oblast v Černé Hoře, která je vyhledávaná pro své krásné pláže, klidné prostředí a čisté moře. Místo nabízí výborné podmínky pro koupání, potápění a další vodní sporty. Díky své poloze v blízkosti Baru a dalších důležitých měst poskytuje veškerou infrastrukturu, kterou potřebujete – od obchodů a restaurací až po rekreační zařízení. Je to skvělá lokalita pro rodiny i pro ty, kdo hledají druhý domov nebo rekreační nemovitost.

Černá Hora se stává stále populárnější destinací pro investice do nemovitostí, zejména díky svým krásným přírodním scenériím, příjemnému klimatu a rostoucímu turistickému ruchu. Oblasti jako Dobre Vode nabízejí výborné příležitosti pro rekreační bydlení, ale také pro dlouhodobé investice díky rostoucímu zájmu o nemovitosti u moře. Černá Hora je známá svou přátelskou atmosférou, bohatou kulturou a skvělou dostupností.

S Mojenemovitostumore nabízíme komplexní služby při hledání vaší ideální nemovitosti v Černé Hoře. Specializujeme se na luxusní nemovitosti u moře a máme dlouholeté zkušenosti na trhu s nemovitostmi. Pomůžeme vám najít perfektní dům nebo apartmán, který splní všechny vaše požadavky – ať už hledáte rodinné bydlení, prázdninový dům, nebo investiční nemovitost s vysokým potenciálem návratnosti.

Pokud vás tento dům v D... (více na našem webu)

Parametry domu

Cena
6 027 600 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Dobrá Voda, Černá Hora
ID
F14432
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
185 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
185 m2
Plocha nemovitosti
300 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti