Prodej rodinného domu, Panenské Břežany, Nad Svatou Annou, 184 m2 (ID: 2300668)

Nad Svatou Annou, Panenské Břežany

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Prověřené firmy v Panenských Břežanech

Informace k domu

Nabídka prodeje novostavby moderního RD s dispozicí 5+kk, o podlahové ploše 184 m2, se zahradou 719 m2, parkováním na pozemku, v krásné lokalitě Panenských Břežan, na Praze-východ.
Jde o zcela nový moderní dům s velmi ergonomickou dispozicí, nabízející bydlení i pro vícečlenou rodinu.Dům byl kolaudován v lednu 2024.
Celým domem se prolíná pečlivá práce stavební společnosti, cit majitelů pro volbu použitých materiálů, citlivá práce interiérového architekta, stolařů a v neposladní řadě i jednotlivé prvky zařízení interiéru. Vše bylo koncipováno tak, aby se vytvořil moderní a plně funkční prostor pro život rodiny.
Zásadním prvkem bylo nejen vlastní provedení stavby a účelná dispozice ve 2.NP, se dvěmi koupelnami, velkým obývacím pokojem s krbem, napojeným na jídelnu a vlastní kuchyni , propojenými velkým proskleným portálem do zahrady. Ale zejména promyšlené členění celého domu, jednotlivých pokojů, oddělení vlastní obytné zóny pro setkávání rodiny, s pokojem pro hosty v přízemí, koupelnou pro hosty a technickou místnosti s tepelným čerpadlem Vaillant. Na toto navazuje odpočinková část domu v 2.NP, s ložnicí manželů, koupelnou, šatnou a 2 dětskými pokoji. Tepelný komfort po celý rok zajišťuje podlahové topení v celém domě a rovněž moderní rekuperace vzduchu. Otvorové výplně jsou kombinované PVC profily s ilozačními trojskly a německé hliníkové portály HEROAL. Stejně jako bytelné bezpečnsotí a protipožární vstupní dveře do domu. Díky kvalitnímu zateplení a použitým technologiím při vlastní stavbě , splňuje dům energetickou třídu B, velmi úsporná.

Dvě koupelny, 1x se sprchou a druhá s vanou, poskytují majitelům možnost volby. V 2.NP je rovněž malá šatna a výstup na půdu. V celém domě byly položeny moderní a velmi hezké, na dotek příjemné vinylové podlahy. Ty ladí s celým interiérem domu, vestavěnými skříněmi, botníky, zrcadly a jednotlivými prvky interiéru.
V neposlední řadě, je kolem domu také prostorná zahrada, která umožňuje novému majiteli prostor pro vlastní seberealizaci při její úpravě nebo členění. Na úrovni výstupu z jídelny, obývacího pokoje, se nabízí vytvořit zastíněnou dřevěnou terasu. Ostatní je již na představivosti nových uživatelů domu.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě. Dostupnost Prahy je do 15 min autem. Nedaleko je rovněž zastávka autobusu, kterou i majitelé často využívají při dopravě za prací.
Na pozemku jsou nyní zbudována 2 parkovací stání, s možností rozšíření př úpravě okolí domu se zahradou.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Nad Svatou Annou, Panenské Břežany
ID
00049
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
184 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
184 m2
Plocha nemovitosti
802 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Eichner

Ing. Tomáš Eichner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Panenských Břežanech?

Podobné nemovitosti