Prodej rodinného domu, Jenštejn, Cechovní, 139 m2

Cechovní, Jenštejn

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Jenštejně

Informace k domu

Prodej rodinného domu 139 m², pozemek 515 m²

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům s vlastní zahradou, na dosah přírody i města nacházející se v klidné části obce Jenštejn u Prahy (okr. Praha východ), který prošel před třemi lety kompletní nákladnou rekonstrukcí. Je navržen jako patrový, nepodsklepený o dispozici 4+kk a při jeho stavbě byl kladen důraz na kvalitu použitých materiálů a provedených prací jak v exteriéru, tak interiéru. Dům postavený z broušených cihel Porotherm, se zateplením 15cm, jehož celková užitná plocha je 139 m², plus velká pobytová terasa se vsazeným bazénem. Okna plastová s dálkově ovládanými venkovními roletami, které přispívají ke zvýšení komfortu v horkých letních měsících. Zahrada s automatickou závlahou o velikosti 319 m² nabízí dostatek prostoru pro posezení s rodinou i přáteli na prostorné terase s elektricky výsuvnou markýzou přístupné z obývacího pokoje francouzskými okny, na kterou navazuje zastřešený bazén se slanou vodou.

V přízemí domu vstupujete do haly, šatny, dále navazuje spodní koupelna s toaletou, sprchovým koutem, vanou, technická místnost, ve které je umístěna pračka se sušičkou značky AEG a kondenzační plynový kotel, který je napojen na teplovodní podlahové vytápění v 1.NP a do deskových radiátorů ve 2.NP. Z haly vstupujeme do prostorného obývacího pokoje s jídelnou a kuchyňským koutem s kuchyňskou linkou značky Katalpa s el. pojezdem dvířek a zásuvek, myčkou Miele, varnou deskou AEG, digestoří od firmy Faber a velkou americkou lednicí značky Samsung s napojením na vodu.

Z obývacího pokoje pokračujeme po otevřeném schodišti do horního patra, kde se nachází chodba s vestavnými skříněmi, koupelna s vanou a toaletou, rodičovská ložnice s vestavnou skříní a 2x samostatný dětský pokoj.

Součástí pozemku je parkovací stání pro 2 až 3 vozy umístěné za el. bránou u příjezdové cesty.

Obec Jenštejn je vzdálena pár minut autem od hlavního města Prahy, 7 km od obce Brandýs nad Labem – Stará Boleslav a disponuje částečnou občanskou vybaveností (mateřská škola, obecní úřad, restaurace a další). V místě linky Pražská MHD, 10 minut metro.

Pro více informací kontaktujte RK. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijďte se přesvědčit o atraktivitě nabízené nemovitosti!!

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Cechovní, Jenštejn
ID
00252024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
139 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
99 m2
Plocha nemovitosti
515 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo BENEST

BENEST

Tyršova 2070, Benešov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Benest s. r. o.

Benest s. r. o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jenštejně?

Podobné nemovitosti