Prodej rodinného domu, Harrachov, 562 m2

Harrachov

37 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 178 714 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Harrachově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Hotel Friulli v centru Harrachova

Z okna výhled na skokanské můstky, na lanovku pár kroků a v pokoji soukromé wellness, ve kterém si odpočinou zmožené svaly... Tak přesně takovouhle dovolenou si užívají milovníci zimních sportů a horské turistiky v harrachovském hotelu Friulli, který můžete právě teď zařadit do svého portfolia.
Zrekonstruovaný hotel má fantastické hodnocení 9,0 na portále Booking.com a 4,5 na Google. A co si hosté nejvíc chválí? Přece polohu hotelu. Stojí totiž v samém centru Harrachova – jen 500 metrů od lanovky na Čertovu horu a 3 minuty jízdy od parkoviště k Mumlavě nebo bobové dráhy.
Hotel prošel v roce 2017 kompletní rekonstrukcí a vše je tak jako ze škatulky. Prodává se kompletně vybavený a navíc je aktuálně pronajatý provozovateli, který by rád v nájmu pokračoval i po změně majitele.
Hotel pro letní i zimní dovolenou

Dorůžova se vyspat, pokochat se výhledem z balkonu a pak hurá na lyže, běžky, … A po návratu z lyžovačky nebo túry? Rovnou do soukromé sauny nebo vířivky. Přesně takovouhle pohodu budou zažívat hosté vašeho hotelu.
V hotelu je 6 dvoulůžkových pokojů s možností 2 přistýlek a 1 mezonetový apartmán pro až 5 osob. Celková ubytovací kapacita hotelu je tak 29 osob.
Pokoje mají výměru 30–45 m2 a jsou nadstandardně vybavené. Každý má velkou pohodlnou postel, smart televizor a hlavně koupelnu s vlastní saunou a vířivou vanou.

Restaurace s barem a zařízená kuchyně

V létě zahnat žízeň na zahrádce, v zimě prohřát zkřehlé kosti něčím ostřejším… a hlavně se dobře najíst. Nejen hoteloví hosté si v restauraci vychutnají rustikální horskou atmosféru a výhled do otevřené kuchyně.
Do prostor restaurace s výměrou 117 m2 usadíte až 60 hostů, dalších 30 na dvě terasy s výměrou 60 m2 a 76 m2.
Restaurace se prodává vybavená. V suterénu je technická místnosti a prádelna, šatna a sprcha pro zaměstnance i několik skladů. Pro zásobování je tu krytá rampa.

Možností jak využít hotelové pokoje je rozdělení jednotlivých pokojů na apartmány k pronájmu či prodeji. Součástí hotelu je atypická prosklená garáž pro 3 auta s výměrou 55 m2. Tu navíc můžete využít i k podnikání – bude z ní krásná půjčovna lyží nebo bistro.

Parametry domu

Cena
37 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Harrachov
ID
20240919
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
562 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
100 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RISKOIVAN

17. listopadu 237, Pardubice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ivan Riško

Ivan Riško

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Harrachově?

Podobné nemovitosti