Prodej vily, Ostravice, 274 m2

Ostravice

18 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 90 501 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Ostravici

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme krásnou a prostornou vilu s vnitřním bazénem v obci Ostravice, v krásné části Beskyd, která nabízí celoroční sportovní a relaxační vyžití. Luxusní zánovní novostavba (kolaudace 2018) se nachází v klidné části této obce, v bezprostřední blízkosti golfového hřiště a nabízí úchvatné výhledy na Lysou horu a celé pohoří této části Beskyd. Stavba leží na krásném rovinatém pozemku o výměře 2.500 m2, což zajištuje dostatek soukromí obyvatelům domu. Samozřejmostí je výborná dostupnost z vedlejší, celoročně udržované asfaltové komunikace a napojení na veškeré inženýrské sítě, včetně obecní kanalizace (vzhledem k plné kapacitě čističky odpadních vod, obec Ostravice neumožňuje novým stavbám napojení na kanalizaci).

Dispozice domu je 6 + kk a dále k němu náleží také pracovna, garáž, vnitřní bazén, venkovní terasa a zimní zahrada.
Dům je postaven v pasivním standardu v energetické třídě A, čímž splňuje minimální energetickou náročnost. Při stavbě domu byly použity kvalitní materiály a moderní technologie – tepelné čerpadlo vzduch-voda pro ohřev TUV a bazénu, solární termický systém pro ohřev TUV a bazénu, což tento systém zvládá ca 9 měsíců v roce zdarma a rekuperační jednotka pro větrání, díky které je do domu přirozenou formou přiváděn čerstvý předehřátý vzduch bez pylu a prachu. Vytápění je zajištěno podlahovým topením, které je v každé místnosti ovládáno digitálním dotykovým termostatem. Skvělým přínosem pro čistý domov bez alergenů je potom centrální vysavač, který je vynikající volbou pro rodiny s malými dětmi.

Součástí prodeje je i veškerý vestavěný nábytek - skříně, kuchyňská linka, včetně spotřebičů značky Miele, apod. Samotnou kapitolou je pak vnitřní zapuštěný bazén (7,5m x 3,5m) se slanou vodou a nádhernými výhledy na Lysou horu a do zahrady. Hned vedle něj se nachází zimní zahrada s východem na venkovní terasu. Máme zde tím pádem velkorysý relaxační prostor, který je možné doplnit o saunu a vytvořit si tak opravdové soukromé wellness.

Obec Ostravice představuje nejen nádhernou vstupní bránu do Beskyd, ale zároveň disponuje kompletní občanskou vybaveností, kde nechybí škola, školka, obchody, autobusová i vlaková doprava, pošta, lékaři, apod.
Sportovní a relaxační charakter obce doplňuje golfové hřiště, tenisové kurty, cyklostezky a pěší stezky.

Vzhledem k velkorysému vnitřnímu prostor domu, lze vhodně upravit využití jednotlivých místností přímo pro potřeby nového majitele, kterému odpadají veškeré starosti s výstavbou domu, s možností okamžitého bydlení v moderně pojatém a energeticky velmi úsporném domě.

Kompletní právní servis, včetně advokátní úschovy zajištěn.

Pokud Vás zajímá více informací k této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat.

Parametry domu

Cena
18 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Ostravice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
274 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2500 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Libor Žižka

Ing. Libor Žižka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Ostravici?

Podobné nemovitosti