Prodej chalupy, Albrechtice nad Vltavou - Újezd, 91 m2

Albrechtice nad Vltavou, Újezd

2 245 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 699 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Albrechticích nad Vltavou

Informace k domu

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout koupi vesnického souboru nemovitostí v Albrechticích nad Vltavou - Újezdě, sestávající z vesnického rodinného domu, uzavřeného dvorku, zahrady a stodoly.
Rodinný dům s č. p. 35 je vybudovaný na vlastní stavební parcele o výměře 114 m2, na kterou navazuje druhá stavební parcela (287 m2), zastavěná stodolou (zast. plocha cca 85 m2) a zbytek výměry (cca 202 m2) tvoří uzavřený dvorek. Třetí parcelou je zahrada o výměře 143 m2.
Nabízené nemovitosti byly vybudovány pravděpodobně na přelomu osmnáctého a devatenáctého století. Současnými majiteli byly zakoupeny v roce 1974, od té doby jsou využívány jako rekreační chalupa.
Užitná plocha všech budov (RD, stodoly) čítá cca 204 m2. Rodinný dům nabízí současnou přízemní dispozici 3+KK (cca 52 m2) bez koupelny, splachovací záchod je umístěn ve stodole. Dispozice sestává z místností: předsíně (8,2 m2), obývacího pokoje (22,9 m2) s kuchyňkou a dvou pokojů (12,1 a 9,2 m2). Ze zápraží je přístupná klenutá místnost skladu – dříve maštal (16,0 m2) a kůlny (23,3 m2) s výstupem na půdu. Maštal a kůlna se nabízejí jako vhodné místnosti pro případné rozšíření dispozice domu o plnohodnotné sociální zázemí – koupelnu, záchod a ještě jednu pobytovou místnost. Tím by yse podlahová plocha obytné části navýšila na 91,7 m2.
Nabízený rodinný dům je ze stavebního hlediska celozděnou, jednopodlažní, částečně podsklepenou (sklep 6,6 m2) stavbou s nevyužitým půdním prostorem. Obvodovou konstrukci domu tvoří smíšené zdivo (tl. až 1,3 m), osazené původními špaletovými okny, zastropené původním povalovým stropem s podbitím a povrchovým zámazem cihlářskou hlínou. Nad obytnou částí domu je opravena střecha – betonová střešní krytina s paropropustnou folií, položená na původním tesařském krovu.
Nemovitosti jsou napojeny na dodávku elektřiny, vodou jsou zásobovány z obecního vodovodu (na zahradě je zasypaná původní kopaná studna), odkanalizovány do vlastního septiku s trativodem. Vytápění je zajištěno lokálními spotřebiči na tuhá paliva – kuchyňský sporák a pokojová kamna.
Bývalá stodola (s vybetonovanou podlahou) slouží částečně jako kryté venkovní posezení, herna a sklad palivového dřeva.
Nabízené nemovitosti jsou situovány v klidné, malé vesničce u Albrechtic nad Vltavou, nedaleko od Vltavy. Jako rušivý element lze vnímat nedaleký, dosud aktivní lom, vzdálený cca 400 m vzdušnou čarou od domu. Vlastnictví k nabízeným nemovitostem není nikým a ničím omezeno, předání může proběhnout prakticky okamžitě. PENB se pro tento objekt ze zákona nezpracovává.

Parametry domu

Cena
2 245 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Albrechtice nad Vltavou, Újezd
ID
XVA-IH-Cha20240920
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
52 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
199 m2
Podlahová plocha
91 m2
Plocha nemovitosti
544 m2
Plocha zahrady
345 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody, Vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITY HORŇÁK

Náměstí Míru 38, Týn nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ivan Horňák

Ivan Horňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Albrechticích nad Vltavou?

Podobné nemovitosti