Prodej chalupy, Slabčice - Nemějice, 110 m2

Slabčice, Nemějice

2 745 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 082 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Slabčicích

Informace k domu

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout koupi vesnického souboru nemovitostí v Nemějicích (Slabčice) na Písecku, sestávající z rodinného domu, rozlehlé zahrady, stodoly, chovatelských budov, stavebních parcel a lesních porostů.
Rodinný dům s č. p. 8 je vybudovaný na vlastní stavební parcele o celkové výměře 1.687 m2, na kterou navazuje zcela oplocená zahrada o výměře 2.671 m2. Zastavěná plocha rodinným domem a ostatními stavbami čítá 660 m2, plocha otevřené zahrady tedy 3.698 m2.
Rodinný dům, stejně jako ostatní stavby jsou ve velmi špatném stavebně technickém stavu. Rodinný dům (dispozice 4+1) je léta neužívaný, částečně zavlhlý, s nutností zásadní, nákladné rekonstrukce. Maštale a stodola mají částečně zborcenou střechu.
Nemovitosti jsou napojeny na dodávku elektřiny, vodou jsou zásobovány domácí vodárnou z vlastní studny, odkanalizovány do vlastní žumpy. Vytápění bylo zajištěno teplovodním ústředním vytápěním, napojeným na kotel na tuhá paliva. Topný systém i domácí vodárna jsou nefunkční.
Z důvodu špatného stavu nebyla pořízena fotodokumentace interiéru budov - je zde nutná osobní prohlídka...
Nabídková cena domu s uvedenými parcelami je stanovena na 2.745.000,- Kč.
Za domem jsou položeny parcely (oddělené obecním pozemkem), se statutem trvalého travního porostu a zahrady, o celkové výměře 6.183 m2, které jsou platným územním plánem určeny jako stavební parcely pro zástavbu rodinnými domy vesnického typu.
V dosahu parcel je elektřina. Vodou můžou být domy (dům) zásobovány z vlastní studny, odkanalizovány do vlastní jímky, případně domácí čistírny odpadních vod.
Nabídková cena parcel je stanovena na 2.975.000,- Kč.
Součástí původního vesnického souboru nemovitostí jsou rovněž lesní porosty o celkové výměře 14.594 m2. Nabídková cena lesních porostů byla lesním hospodářem stanovena na 310.000,- Kč.
Nabízené nemovitosti jsou situovány ve velmi klidné lokalitě na okraji obce Nemějice. Vlastnictví k nabízeným nemovitostem není nikým a ničím omezeno, předání může proběhnout prakticky okamžitě. PENB se pro tento objekt pro nefunkčnost topného systému nezpracovává.

Parametry domu

Cena
2 745 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Slabčice, Nemějice
ID
XVA-IH-RD241002
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
450 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
660 m2
Podlahová plocha
110 m2
Plocha nemovitosti
4358 m2
Plocha zahrady
3698 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody, Studna
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITY HORŇÁK

Náměstí Míru 38, Týn nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ivan Horňák

Ivan Horňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Slabčicích?

Podobné nemovitosti