Prodej pozemku pro bydlení, Adamov, 1249 m2

Adamov

10 730 460 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 138 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Adamově

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji 2 exkluzivní stavební parcely v obci Adamov u Českých Budějovic. Jedna parcela o výměře 808 m2 a druhá o ploše 1169 m2. Parcely lze rozdělit na dvě stejně veliké (cca 988 m2). Parcely jsou vyjímečné svou polohou. Jedná se o skvělou lokaci na vrcholu kopce nad českobudějovickou kotlinou. Parcely s takto úchvatným výhledem jsou v okolí Českých Budějovic zcela ojedinělé a podobná příležitost se již nemusí opakovat.
Inženýrské sítě jsou přivedeny na hranici pozemku (kanalizace, vodovod i elektřina). Zastavitelná plocha pro stavební pozemky určené k bydlení je stanovena na maximálně na 30 % z celkové plochy pozemku, přičemž zbylých 70 % musí být ponecháno pro soukromou zeleň​. K nabízeným pozemkům máme vypracovanou studii na výstavbu luxusního dvojdomu. Pozemek přímo navazuje na obecní komunikaci. Díky poloze na vrcholu kopce je pozemek jen mírně svažitý.

Umístění na okraji obce, téměř na polosamotě, jen několik minut autem do Českých Budějovic a úchvatný výhled je příležitost k vytvoření luxusního bydlení.
Při průjezdu obcí Adamov je na první pohled vidět, jak je o obec dobře vedena. Krásná a vkusně udržovaná náves, s nově rekonstruovanou budovou s Obecního úřadu, hasičskou zbrojnicí a Mateřskou školou je dominantou obce.

Zavolejte a pojďme se společně potkat v Adamově, kde budeme rozjímat nad krásou tohoto místa.

Parametry pozemku

Cena
10 730 460 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 9. 2024
Adresa
Adamov
ID
00072
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1249 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MYNARO.cz

Vodní 561/8a, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Mynář

Martin Mynář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Adamově (okr. České Budějovice)?

Podobné nemovitosti