Prodej rodinného domu, Svratka, Račanská, 160 m2

Račanská, Svratka

4 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 493 Kč /za měsíc

(včetně provize a veškerých právních služeb)

Prověřené firmy v Svratce

Informace k domu

Společnost ″Protsenko & Co.″ v zastoupení majitele nabízí k prodeji prostorný rodinný dům o rozloze 160 m² s venkovní terasou a zahradou na pozemku 184 m². Dům se nachází v útulném městě Svratka kousek od Žďáru nad Sázavou.

Auto bez problému zaparkujete na pozemku, nebo před domem.

Tento dům vám nabízí nejen neomezený komfort, ale i bohatství možností, které ocení každý člen rodiny. Okolí domu je skutečnou oázou pro milovníky aktivního životního stylu. V letních měsících zde najdete ideální podmínky pro pěší turistiku, přičemž nedaleké vrcholy, jako je Devět skal a Žákova hora, se nacházejí jen krátkých 10 km od města. Pro cyklisty jsou zde připravené rozmanité cyklostezky o celkové délce 38 km, které vás provedou krásnou krajinou. Pokud dáváte přednost relaxaci, městský golfový klub vám nabídne klidné chvíle na greenu, zatímco koupaliště a okolní rybníky poskytnou osvěžující útočiště během horkých letních dnů.

Dispozici domu v 1.NP tvoří ložnice (nebo pracovna), obývací pokoj, kuchyň s jídelnou, samostatná WC, koupelna s vanou, 2x spíž, kotelna a průchozí pokoj pod schody. Dispozici domu ve 2.NP tvoří 2x ložnice, chodba a půda. Půdní prostor poskytuje skvělou příležitost pro vytvoření dalšího pokoje či kombinace kuchyňského koutu s obývacím prostorem. Tímto řešením se otevírá možnost využít dům jako pohodlné vícegenerační bydlení.

Tato nemovitost vyniká svou pečlivou cihlovou konstrukcí, která zajišťuje dlouhou životnost. V části interiéru byla okna modernizována na plastová s dvojitým zasklením, což přispívá k lepší energetické úspornosti. Dům je vybaven centrálním plynovým vytápěním a napojen na veřejnou kanalizaci i vodovod. Jako příjemný bonus je zde možnost zavlažování zahrady vodou z blízkého potoka.

Město Svratka poskytuje poklidné prostředí s kompletní občanskou vybaveností, ideální pro pohodlný život. Rodiny s dětmi jistě ocení přítomnost základní a mateřské školy přímo v obci. V blízkosti domu naleznete širokou škálu služeb, včetně České pošty, supermarketů Coop a Quanto, lékárny, drogerie Top, pekařství, cukrárny, vinotéky aj.


Město Svratka představuje ideální lokalitu pro klidné a komfortní bydlení s výbornou dopravní dostupností. Díky přímému autobusovému spojení se snadno dostanete do Žďáru nad Sázavou či Nového Města na Moravě, odkud vedou přímé trasy do Brna a Prahy. Nejbližší železniční stanice jsou Čachnov, vzdálený 6 km, Hlinsko v Čechách (13 km) a Žďár nad Sázavou (22 km), což umožňuje pohodlné cestování do širších oblastí.
V souladu s legislativními požadavky, které nás nutí v případě absenci energetického štítku uvádět třídu G, dočasně uvádíme energetickou třídu G.

V případě spolupráci s naši RK, kromě kouzelné nemovitosti, vždy dostanete zdarma:
konzultační servis
jazyková vybavenost (mluvíme česky, anglicky, francouzsky, italsky)
právnický servis od AK Hafner & Partneři
servis daňové amortizace
kupony na slevu v top obchodech s nábytkem
stěhování
technika pro drobné úpravy
analýzy trhu

Parametry domu

Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a veškerých právních služeb
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Račanská, Svratka
ID
RD.SVR.567
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
184 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Anastázie Panfilová

Anastázie Panfilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Svratce?

Podobné nemovitosti