Prodej rodinného domu, Sviny, 144 m2

Sviny

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc

(vč.provize, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Svinách

Informace k domu

Objevte atraktivní rodinný dům, který vás ihned po příchodu uvítá neuvěřitelně příjemnou atmo-sférou domova.

+ 4+kk s garáží
+ 169,32 m2
+ pozemek 800 m2
+ zastřešená terasa 23,51 m2
+ designová krbová kamna
+ kvalitní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči
+ podlahové vytápění
+ tepelné čerpadlo
+ plastová okna s izolačními trojskly
+ bezbariérový
+ kolaudace 2024
+ krásný výhled do krajiny

Že je bydlení mnohem víc než střecha nad hlavou, se můžete přesvědčit v obci Sviny. Právě tady najdete novostavbu rodinného domu 4+kk s garáží o ploše 169,32 m2. Tento dům je navržený s ohledem na vaše pohodlí, soukromí a především hřejivý pocit domova.

Ten se prolíná napříč celým domem a vyniká v obývacím pokoji s kuchyňským koutem. Místnost, kde se odehrává největší část rodinného života, vás zahrne velkorysým vzdušným prostorem, stylovým interiérem a unikátní prosvětleností s krásným výhledem do zahrady.

Kvalitní kuchyňská linka s kompletním vybavením, ostrůvkem a prostorovou digestoří vytváří úžasné prostředí pro vaření s dostatkem prostoru. Jistě oceníte i přilehlou spíž. Kuchyň od obý-vací části odděluje ve středu místnosti umístěná stěna se zabudovanými krbovými kamny. Ta doplňují útulnou atmosféru, která díky velkým oknům poskytuje také krásný výhled do zahrady a vstup na zastřešenou terasu.

Všechny místnosti v domě mají samostatný vstup z rozlehlé chodby, který zaručuje dokonalé soukromí. Dostatek osobního prostoru poskytují dva dětské pokoje. Oba pokoje mají situovaná okna do ulice a jsou o stejné velikosti. Ložnice orientovaná do zahrady je skvělým místem pro načerpání energie a poskytuje vlastní šatnu. Využít můžete také vstup do zahrady. V moderní koupelně s velkoformátovou dlažbou si můžete vybrat, zda zvolíte koupel ve vaně či horkou spr-chu ve sprchovém koutě. Nechybí zde ani toaleta. Samostatnou toaletu najdete také u vstupu do domu. Pračku se sušičkou snadno pojme technická místnost. Pro pohodlné parkování slouží ga-ráž.

Dům prošel kolaudací v roce 2024. Uvnitř je téměr dokončený. Zbývá osadit pohybová čidla a obložení krbu. V garáži jsou k dokončení podlahy, omítky a podhled. Zvenku je k dodělání malá část zateplení a veškeré venkovní úpravy: dlažba, terasa, retenční nádrž pro dešťovou vodu, oplocení a brána. Dům je napojený na elektřinu a obecní vodovod. Odpadní voda je řešena vlastní čističkou se vsakem. V celém domě, kromě spíže a šatny, je podlahové topení. Vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo De Dietrich 6 kW. Krb není napojený do systému a je určený k přitápění. Datové napojení zajišťuje optický kabel.

Sviny jsou malá klidná obec ležící 5 km od Velkého Meziříčí. V obci najdete kulturní dům a dětské hřiště. V místě je aktivní spolek Pod Babylonem, který se věnuje péči o děti a organizaci vzdělá-vacích, sportovních, zábavných programů a volnočasovým aktivitám.

Pokud vás tento dům zaujal, rád se s vámi potkám na společné prohlídce! S financováním vám mohou pomoci naši specialisté na hypoteční úvěry.

Parametry domu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč.provize, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
30. 9. 2024
Adresa
Sviny
ID
01225
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
169 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
213 m2
Podlahová plocha
144 m2
Plocha nemovitosti
800 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Luboš Pokorný

Luboš Pokorný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Svinách (okr. Žďár nad Sázavou)?

Podobné nemovitosti