Prodej rodinného domu, Křemže, 237 m2

Křemže

13 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 65 528 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Křemži

Informace k domu

Hledáte velký dům s garáží? Nechcete za jeho provoz utratit balík?
Chcete bydlet 15 minut od Českých Budějovic a užívat si přírodu CHKO Blanský les? Pokud hledáte nový dům se zahradou „tak akorát“, čtěte dál.

Ve výhradním zastoupení majitelů vám nabízíme rodinný dům v Chlumu u Křemže. Majitelé ho zkolaudovali na jaře 2024.

Na 237 m² vnitřní podlahové plochy vám dům ve dvou podlažích nabídne 5 pokojů, prosvětlený obývák s kuchyní, dvě koupelny, 2 toalety, komoru a technickou místnost. Nad rámec výměry 237 m² je tu ještě 34 m² garáž. Tam se vejde nejen automobil, ale třeba regálový systém pro kutila, anebo hodně věcí z kategorie „co kdyby se to někdy hodilo“. Další 2 auta zaparkujete před garáží.

Dispozice? Promyšlená.
Předsíň odděluje bydlící část (s dispozicí 6+kk) a technickou. Zároveň velmi prakticky propojuje technickou místnost s garáží. Ve fotogalerii najdete půdorysy. Ve virtuální prohlídce si celou dispozici zažijete z pohodlí domova. Můžete si dům projít krok po kroku. Pokud se vám u inzerátu nezobrazuje, stačí napsat skrze formulář.
Zpět k dispozici. Horní pokoje jsou opravdu velké a všechny neprůchozí. A v podkroví oceníte místo pro uskladnění sezónních věcí na půdu.

Technologie v domě uvítá každý, kdo hledá pohodlí a chce šetřit rodinný rozpočet. V každém pokoji i v obýváku je klimatizace. Podlahové vytápění i radiátory v domě pohání tepelné čerpadlo „země/voda“. V domě máte i komín. Můžete si tak do obývacího pokoje pořídit krb (i plynový - do domu je plyn zaveden). Pakliže si budete chtít instalovat fotovoltaickou elektrárnu na střechu, přípravu a rozvody už máte hotové. Užijete si plně vybavenou stylovou kuchyň, kam je plyn přivedený (a zaslepený) také - pro případné budoucí vaření na otevřeném ohni. Oceníte spoustu míst pro vestavěné skříně, ale také připravenou elektroinstalaci pro budoucí zahradní domek, nebo nabíječku na elektromobil. Tu můžete realizovat uvnitř v garáži, ale i venku před domem. Dům je zateplený a má dřevěná okna.

Pozemky mají celkově 922 m². 235 m² činí zastavěná plocha (z toho 175 m² pouze dům a 60 m² parkovací plocha). Zbylých 687 m² je rovinatý pozemek okolo domu. Podle svého přání si můžete dodělat oplocení do ulice, zpevněnou plochu pro auta a terasu z obývacího pokoje.

Dům stojí v klidné čtvrti, kde se nebudete bát své děti nechat jezdit na kole po ulici. Chlum je prakticky propojený s Křemží. Přímo v Chlumu je mateřská škola. Městys Křemže vám nabídne MŠ i základní školu. Nakoupíte si v místní Jednotě, děti využijí sportoviště a až budou trochu větší, přijde vhod i autobus (zastávka přímo v Chlumu). Příroda Blanského lesa, okolí hory Kleť a obecně Křemežska si vás získá.

Nestačily vám informace? Anebo se do Chlumu chcete přijet podívat na prohlídku? Vyplňte prosím formulář u inzerátu. Dostanete odpověď s veškerými informacemi do 20 minut na e-mail, který uvedete. (Zkontrolujte si, prosím, i složky "Spam" a "Nevyžádaná pošta". Občas se tam e-mail může zatoulat.)

Parametry domu

Cena
13 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Křemže
ID
J10287
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
271 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
237 m2
Plocha nemovitosti
922 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VAVERKA reality, partner Justo

U Výstaviště 1485, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tadeáš Vaverka

Tadeáš Vaverka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Křemži?

Podobné nemovitosti