Prodej bytu 1+kk, Brno, Hrázka, 39 m2

Hrázka, Brno

4 875 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 233 Kč /za měsíc

(cena včetně veškerého vybavení bytu, včetně všech elektrospotřebičů, právního servisu, provize RK, poprodejního servisu)

Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Hledáte plně komfortně vybavený pěkný byt v krásném prostředí a atraktivní lokalitě Brna?
Byt, který je promyšleně nadstandardně vybavený pro každodenní spokojené bydlení?

Předností nabízeného bytu je nadstandardní, moderní vybavení umožňující variabilitu využití prostoru, klidná lokalita a okolní zeleň, výborná dopravní dostupnost do centra.
Dům i byt je ve výborném technickém stavu. Byt má kompletně nové podlahy, elektroinstalace, koupelnu, kuchyňskou linku, nábytek pokoje a předsíně, zděný sklep.

Ať již k investici nebo jako Váš nový domov, nabízíme prostorný a světlý byt s příslušenstvím o celkové ploše 39 m2, podlahové ploše 37 m2 s dispozicí 1+kk.
Praktická předsíň je s vestavěnou skříní, věšákovou stěnou a botníkem.
Koupelna je se sprchovým koutem, umyvadlem a WC, pračka a sušička AEG (stáří 3 roky).
Pokoj s kuchyňským koutem je velký 28 m2 (kuchyňská linka i nábytek je na míru, jídelní stůl, židle, rohová sedačka, kvalitní dvojlůžko s vysokou matrací, skříňky, konferenční stolek) a to s výhledem do klidné ulice s minimálním dopravním provozem.

Kuchyňská linka je zakázkové výroby a disponuje vestavěnou sklokeramickou varnou deskou, digestoří, elektrickou troubou, vestavěnou ledničkou s mrazákem, mikrovlnou troubou (stáří 3 roky).

Cena za byt je 4 875 000 Kč včetně veškerého vybavení bytu a elektrospotřebičů.
Byt je umístěný ve 2.NP. Obvodové stěny jsou zděné, tloušťky 44 cm, stropní konstrukce jsou železobetonové, okna plastová s dvojitým izolačním sklem a žaluziemi, vnitřní dveře jsou dřevěné, foliované, plné nebo prosklené s obložkovou zárubní, podlahy plovoucí nebo dlažba. Topení je ústřední plynové s centrální kotelnou v domě.

Lokalita Medlánek je dobře dostupná MHD- tramvaj č.1 a autobus č. 41 a 72. Občanská vybavenost v místě. Supermarket BILLA cca 500m a Globus cca 1,5 km.

V těsné blízkosti domu se nachází krásná příroda, medlánecký rybníček, posilovna v přírodě a hřiště na basketbal a volejbal, skvělé příležitosti pro projížďky na kole či procházky v přírodě. Krytý bazén, sauna a welness v docházkové vzdálenosti.

Parametry bytu

Cena
4 875 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně veškerého vybavení bytu, včetně všech elektrospotřebičů, právního servisu, provize RK, poprodejního servisu
Náklady na bydlení
3 000 Kč služby, energie, teplo, voda
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Hrázka, Brno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
39 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

MVDr. Olga Bebarová

MVDr. Olga Bebarová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně?

Podobné nemovitosti