Prodej bytu 1+kk, Brno, Kigginsova, 52 m2

Kigginsova, Brno

5 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 641 Kč /za měsíc

(parkovací stání + 490.000,- Kč)

Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Hledáte startovací bydlení, které se v budoucnu promění v investici, nebo rovnou investiční příležitost? Vaše hledání je u konce.

Tento prostorný byt s dispozicí 1+kk a plochou 52 m² nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný život. Díky své orientaci na jihovýchod je byt krásně prosvětlený, což ještě umocňuje jeho vzdušný a otevřený prostor. Hlavní místnost s moderním kuchyňským koutem je navržena tak, aby vám poskytla maximální komfort. Koupelna s toaletou je prostorná a vstupní chodba nabízí dostatek úložného prostoru pro všechny vaše věci. A když začne být slunce příliš intenzivní, venkovní rolety zajistí, že budete mít kontrolu nad slunečními paprsky.

Skvělou výhodou je možnost předělat byt na 2+kk, čímž zvýšíte hodnotu i komfort bydlení. K tomu navíc patří balkón o rozloze 7,5 m², který je ideální místo pro relaxaci u šálku kávy nebo večerní sklenky vína. Součástí bytu je také praktická kóje o velikosti 1,4 m², umístěná přímo na stejném patře, což znamená, že vše potřebné máte vždy po ruce.

Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží novostavby z roku 2017, která zaručuje nízké provozní náklady. Vytápění a ohřev vody jsou zajištěny dálkově, což přináší pohodlí a efektivitu. Dům má sedm podlaží a je rozdělen na dva vchody. Ten váš sdílí pouhých 43 bytů, což vytváří klidné a příjemné sousedské prostředí.

A co parkování? Pokud máte auto, můžete si zakoupit parkovací místo přímo pod svým balkónem za 490 000 Kč. Vaše auto tak budete mít doslova na dohled.

Lokalita je naprosto bezkonkurenční. Vedlejší ulice a přitom všechno po ruce. Jen 5 minut pěšky se nachází Obchodní centrum Nová Slatina, kde najdete obchody jako Kaufland, Sportisimo, DM drogerii nebo TAKKO. Pokud preferujete Lidl, je hned naproti. A co víc – autobusová zastávka s přímým spojením do centra je vzdálena pouhé 3 minuty chůze. Okolí nabízí i řadu restaurací, kaváren a pro rodiny s dětmi je zde BRuNO family park, který máte prakticky za rohem.

Měsíční zálohy zasílané do SVJ vychází na 3.002,- Kč. Dále elektřina, která vychází do tisícovky, ale záleží na vaší spotřebě. Byt se prodává vybavený a je možnosti prodloužit nájemní vztah s nynějším nájemníkem. Kde nájemné bez energií vychází na 16.000,- Kč měsíčně.

Tento byt je perfektní volbou pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení s potenciálem do budoucna. Zavolejte mi a domluvte si prohlídku.

Parametry bytu

Cena
5 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
parkovací stání + 490.000,- Kč
Náklady na bydlení
4000
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Kigginsova, Brno
ID
0539
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
52 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Honza Čermák

Honza Čermák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně?

Podobné nemovitosti