Pronájem bytu 2+kk, Neratovice, Za Jednotou, 47 m2

Za Jednotou, Neratovice

13 800 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Neratovicích

Informace k bytu

Nabízíme Vám exkluzivně pronájem bytové jednotky v osobním vlastnictví. Bytová jednotka se nachází v centru města, v těsné blízkosti kompletní občanské vybavenosti, MŠ, ZŠ, obchodu Albert, DM, lékárny, Nemocnice a další. Byt je vhodný pro dlouhodobý pronájem.

Byt se nachází v posledním 4. patře nízkého panelového domu, tzn. zajištěné maximální možné soukromí (bez sousedů nad bytem). Bytová jednotka po kompletní rekonstrukci o dispozici 2+kk Vám nabízí vstupní chodbu včetně vestavného nábytku na míru (velká šatní skříň, botník a držáky na bundy), samostatnou toaletu, koupelnu (s velkým sprchovým koutem, umyvadlem a topným žebříkem), ložnici včetně manželské postele (včetně roštů a úložného prostoru), obývací pokoj včetně zařízení (obývací stěna, sedací souprava s úložným prostorem a konferenční stolek), jídelní kout (stůl + 2x židle) a kuchyňský kout včetně komplet spotřebičů (plynový sporák, digestoř, elektrická trouba, mikrovlnná trouba a lednice s mrazákem). Byt včetně kompletního osvětlení, ložnice a obývací pokoj jsou vybaveny žaluziemi v oknech a konzolemi na závěsy a záclony. Součástí pronájmu je také komora u bytu, kde je příprava na pračku a sušičku, dále velký úložný prostor pro úklidové prostředky. Internet veden optickým kabelem, poskytovatel T-mobile. Nájemce si řeší internet individuálně.

Měsíční náklady na bydlení:
- nájemné 13.800,- Kč
- zálohy na služby SVJ 2.300,- Kč pro 1 osobu, 2.900,- Kč pro 2 osoby
- elektro bytu dle vlastní spotřeby (elektřina se převádí na nájemce) ....doporučená záloha 800 - 1.200,- Kč dle počtu osob
- plyn (vaření) dle vlastní spotřeby .....doporučená zálohy 300 - 500,- Kč

Kauce ve výši 25.000,- Kč + provize RK. Byt k nastěhování nejdříve od 15.11.2024.

Byt prošel před pár lety kompletní rekonstrukcí včetně elektro, vody, odpadů, podlah, stropů, atd. Plovoucí podlahy šedé barvy, interiérové dveře wenge, vestavná šatní skříň, luxusní obklady a sanita, kuchyňský kout na míru atd. Byt je vhodný max. pro 2 osoby a dlouhodobý pronájem. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléřku nemovitosti v pracovní dny a dobu.

Parametry bytu

Cena
13 800 Kč /za měsíc
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Za Jednotou, Neratovice
ID
0253-NP01989
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
47 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
47 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Ing. Mgr. Veronika Černá

Ing. Mgr. Veronika Černá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Neratovicích?

Podobné nemovitosti