Prodej rodinného domu, Jihlava, Červené domky, 190 m2

Červené domky, Jihlava - Staré Hory

8 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 891 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Jihlavě

Informace k domu

Nabízím k prodeji prostorný dům pro rodinné bydlení s menší zahradou ve výjimečné lokalitě Jihlavy. Se zahradou není tolik práce, takže Vám zbyde více času na objevování přírody všude kolem.
Jedná se o prostornější typ řadovky s dispozicí obytné části 4+1 a celkovou plochou kolem 190 m² ve třech patrech. Hlavní obytný prostor v 1. patře nabízí velkou kuchyň s jídelnou a velkorysý obývací pokoj s více než 30 m², který je přes terasu přímo propojen můstkem se zahradou. Dále je v 1. patře také malá koupelna s WC. V 2. patře jsou umístěny 3 ložnice a velká koupelna s rohovou vanou, dvěma umyvadly a WC. Díky dvěma světlíkům, velkým oknům a orientací terasy a zahrady k jihozápadu proniká do domu dostatek slunce a světla.
V přízemí garáž, spousta úložných prostor a třeba i další "garsonka". Před domem parkovací stání až na 4 auta. Pod zahradou ještě malý sklípek.
Součástí kupní ceny je samozřejmě moderní kuchyňská linka včetně spotřebičů, montovaná v roce 2023. Ponechání ostatního vybavení a nábytku je na dohodě.
Vytápění a ohřev vody je řešeno plynovým kotlem v technické místnosti v suterénu. Díky orientaci domu a řadové výstavbě nedáte za vytápění majlant a na plochou střechu můžete umístit třeba ještě fotovoltaickou elektrárnu pro další úspory. Střecha je na to připravená, dobře udržovaná a před několika lety renovována.
Dům bude volný k nastěhování na jaře 2025. Do té doby za Vás vyřídíme veškerou administrativu a čas do jara poskytuje možnost například na prodej a výměnu Vašeho bytu za tento skvělý dům.
PENB bude vypracován a předložen zájemci před koupí domu - nyní musí být uvedeno "G".
Na osobní prohlídce Vám celý dům rád ukážu a sdělím všechny další informace, neváhejte mne kdykoliv kontaktovat.

Parametry domu

Cena
8 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Červené domky, Jihlava - Staré Hory
ID
0058
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
175 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
190 m2
Plocha nemovitosti
253 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jan Bartoň

Ing. Jan Bartoň

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jihlavě?

Podobné nemovitosti